Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarorszagon miert ciki ugy altalanosan ha valakinek szoros a honalja vagy a nemi szerve?
Voltam mar tobbszor kulfoldon es laktam is mar egyutt kulfoldiekkel es nekik peldaul sokkal nagyobb aranyban volt meghagyva akar a fanszorzetuk akar a honaljszoruk meg fiataloknal is (lanyoknal nyilvan honaljszor nem).
Itthon pedig mikor mar 1 eve nem szedtem le a honaljszoromet egyik haverom rogton mondta is mikor ujjatlanba kosarlabdaztam. Illetve gimibe kb az volt a ciki akinek szoros volt a nemi szerve..
Ez miert alakult igy itthon?
20on eves vagyok
"Szerintem egyáltalán nem ciki,újra hódít a retro hál istennek... 38/f"
én meg úgy látom, sehogy sem akar úgy istenigazából újra hódítani a retro (noha minden évben írások tömkelegei állítják)
avagy melyik nyáron láttál utoljára olyat, mint kölyökkorodban a strandon, hogy tényleg majdnem minden nőnek látszott a punciszőrzet széle?
Magyaroszágon az a divat, hogy mások portáján söprögetünk....
Ha valaki nem tökéletes, akkor azért van piszkálva, és ha valaki tökéletes, akkor meg azért.
Mindez az intelligencia teljes hiányát bizonyítja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!