Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mulatt embert ismer innen valaki? Milyenek úgy általánosan kinézetre? Feketékhez vagy fehérekhez vannak közelebb?
Nekünk sok fekete/félvér ismerősünk van, családban rokonok is. Szerintem általánosságban a lányok szépek. Legalábbis akiket eddig láttam. A fiúk között is akadnak helyesek, de sokszor semleges kinézetűek, viszont akiket mostanában megismertem félvéreket, nagy volt az egojuk, de lehet, hogy temperamentumra ilyenek.
Amúgy szerintem inkább a feketékhez vannak közelebb, viszont vannak világosabb bőrűek is, akikről nem gondolnád, hogy afro felmenői vannak, csak kreol bőrű. Ők inkább a latinokra vagy a balkániakra hasonlítanak.
Nyilván a szőke kék szemű svédekre nem hasonlít egyikőjük sem, ez azért már túlzás lenne.
Természetben, egy-két kivétellel nem külömböznek a fehérektől, ugyanúgy vannak hülyék náluk is meg nálunk is.
3-as milyen félvérek?
Dél-afrikai cape coloureds vagy amerikai,brit?
3-as vagyok, afriakiak, de már rég itt élnek, páran már itt is születtek.
Nem megalázás szempontjából írtam, inkább csak a hasonlóság miatt, tekintet, bőrszín, temperamentum.
Akiket ismerek inkább feketék. Mèg a legfehérebb is.
Illetve van egy srác aki talán az,a családi kèpeken mindehol vannak csokik az anyja igazi hófehérke és a srác is...nem kérdeztemmeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!