Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki ismer prostit szemelyesen,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki ismer prostit szemelyesen, milyen velemennyel van rola?

Figyelt kérdés
Lenezi ot? Milyen eletuk van?
2019. dec. 8. 16:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Én kettő ilyen személyt is ismerek, de nem nézem le őket. Az egyik egy idősebb 40+-os nő, a másik pedig egy 22 éves fiatal lány. Egyik sem "hivatásos" prostituált, ha lehet ilyet mondani, de ez nem teszi úgymond sokkal jobbá azt, hogy támogatásért cserébe tesznek meg szexuális dolgokat.
2019. dec. 8. 16:51
 2/11 anonim ***** válasza:
25%

Nem nézem le megvan a saját baja.

Nem hajlandó elmenni minimál bérért szar munkát csinálni ezért elment prostinak.

Tehát egyfelől megkerülte a rendszert és jól él úgy, hogy soha nem értett semmihez, és nincs semmilyen végzettsége.

Másfelől viszont ennek az az ára, hogy egy olyan munkát kell csinálni amihez másoknak nem lenne gusztusa.

Kinek ez a rosszabb kinek az.

Az, hogy megvan a maga baja arra értettem, hogy normális párkapcsolatot biztos hogy nem tud kialakítani és esélyes, hogy lelkileg is nagyon megviseli, hogy minden nap eladja a testét.

Szóval összességében jó szar neki de azért mégis sok pénzt keres ha úgy vesszük a "semmivel".

2019. dec. 8. 16:54
 3/11 anonim ***** válasza:
11%
# 1 Dugod őket?
2019. dec. 8. 17:13
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

Kedves Hármas!

Nem, nem "dugom" és nem is "dugtam" egyiket sem.

2019. dec. 8. 17:15
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

Akit én ismerek, eléggé számító, csak azt nézi hogy kit mivel lehet lehúzni. Onnan tudni, hogy nem full pszichó a csaj, hogy ha nincs semmi, amivel a hasznára lennél, akkor tök jófej veled😄

Am tök jól bánik a pénzzel, ingatlanokat vesz, terve szerint 30 éves korára "nyugdíjba" megy.

2019. dec. 8. 17:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudtátok meg mivel foglalkozik?

Bár én egész véletlenül ismerkedtem meg pár ilyen lánnyal szórakozóhelyeken, de volt hogy ismerős képeit láttam viszont adott oldalakon.

De, aki igazán ismer személyesen ilyen csajokat annak beszélnek is erről?

Nem elkerülhetetlen ilyen esetben, hogy kicsit rámenősebb az ember ilyen lányokkal szemben?

Mondjuk ami engem illet én inkább meg akarom menteni az ilyen lányokat. Főleg, aki lelki beteg, de ilyenkor az a szitu áll fenn, hogy egyszerűen nagyon rám szállnak.. igen olyan értelemben is próbálnak.

Nehéz eldönteni ki miért választ ilyen "foglalkozást".

2019. dec. 8. 17:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek valkit aki olaszországba jár "takarítani".

Egy hónap meló, hazajön, megfogadja hogy soha többé. A tini lánya is tudja mivel foglalkozik, persze örül neki hogy az anyja abbahagyja a prostizást. Megy a dőzsölés, elfogy a pénz, irány olaszország ismét.

A lányának 2 öngyilkossági kísérlete volt, pszichológushoz jár, abbahagyta a tanulást "modellkedni" fog. Magyarul ő is k va lesz.

Nem ertem hogy nem látja hogy a gyereke jöjőjét tette tönkre.

2019. dec. 8. 17:36
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
Én akit ismerek nagyon jó élete van. Nincs problémája, hogy fizeti ki a lakbért, a csekket, milyen kaját vegyen...stb. Nincs neki stricije meg mással se osztozkodik, egyedül csinálja. Annyi ügyfelet fogad 1 nap, amennyit ő kellemesnek érez arra a napra. Semmivel se rosszabb emberek, mint mások. Engem jobban idegesítenek a ytberek és a twitchen lévő streamerek, akik még könnyebben szerzik a pénzt mint a prostik.
2019. dec. 8. 17:41
 9/11 anonim ***** válasza:

10 év alatt mióta járok elég sokat

1 lett is a barátnőm vagy 1,5 évig persze akkor nem űzte. Tudtommal azóta sem. Időben ki tudott szállni és nem élte fel a pénzét

2019. dec. 8. 17:52
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ismerősöm, ő főleg "menő" üzletembereket kísérget, nem lakásos prosti. 32 éves, diplomás, sportol, egyetem óta árulja a társaságát pénzért. Volt neki rendes munkahelye is, de nem sokáig, mert a férfiakkal lazán megkeres 5x több pénzt.

Emberileg semmi gond vele. Intelligens, megbízható, 2 idegen nyelven folyékonyan beszél, nem iszik, nem dohányzik. Soha meg nem mondanád róla, hogy mivel foglalkozik.

Nem nézem le, mindenki úgy boldogul az életben, ahogy tud.

2019. dec. 8. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!