Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet általánosan a legkell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet általánosan a legkellemesebb pénisz vastagság a nőknek?

Figyelt kérdés

Nyílván mindenki más, mindenkinek más az igénye…

Biztos vannak szélsőséges esetek is, amikor valakinek a csak a nagyon vékony, vagy csak a nagyon vastag pénisz a kellemes.

De engem az érdekelne, hogy mi az a pénisz vastagság, ami a legtöbb nőnek kellemes.

A hossz amúgy, ha eléri az átlag alját, teljesen lényegtelen, kivéve ha az adott nőnek az a fétise, hogyha elérik a méhszáját…

Különben a vastagság sokkal fontosabb.

Lehetséges az, hogy az átlagos pénisz vastagság és az átlagos női igényei merőben eltérnek?

Tehát mondok valamit (csak példa): 12 cm az átlag pénisz átmérő, de a nők között a többségnek mondjuk a 14 centis átmérő az ami a legélvezetesebb?

2022. nov. 2. 12:10
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
98%

Általánosságban: ami neki pont megfelelő ÉS tudja a pasi használni, egy normális, értelmes fickóhoz tartozik.

Egyébként 12 cm átmérő szerintem az kb. egyik nőnek sem élvezetes, kb. bálnaf.sz vastagság 😂 Ha kerületre gondoltál szerinted 12 vs 14 cm kerület azaz kb. 2/pí = 6 mm vastagság olyan sokat oszt-szoroz?

2022. nov. 2. 12:14
 2/31 anonim ***** válasza:
98%

Egy nő sem méregeti a farkak ármérőjét. És ahogy írtad is: mindenki más és mindenkinek más az igénye. Akkor mégis milyen válaszra vársz?

Alapvetően azt mondanám ideálisnak, ami épp akkora minden értelemben, hogy érzi a nő, de nem okoz neki fájdalmat. Ennyi. Ezzel ki is van vesézve a téma, nem tudom miért kell naponta kétszer erről kérdezni. :)

2022. nov. 2. 12:16
 3/31 anonim ***** válasza:
97%
Bro' ha neked x cm van de szerinted a nők az y-t szeretik akkor lefaragsz belőle / körbetekered szigszalaggal vagy mi? 😂 Van ami van, azt tanuld meg használni.
2022. nov. 2. 12:19
 4/31 A kérdező kommentje:
Igen. A kerületre gondoltam… Ezt nem szoktam elrontani am, most még is sikerült.
2022. nov. 2. 12:20
 5/31 A kérdező kommentje:

#3.

Attól, hogy nem tudok változtatni a méretemen még miért ne érdekelhetne, hogy mi a kellemes általánosságban a nőknek?

Egyébként én elégedett vagyok a méretemmel, szerencsére pont átlagos lehet, ami valószínűleg a legjobb…

De nem gondolom, hogy akinek pl. kifejezetten sokkal vékonyabb mint az átlag, az ugyanolyan élményt tud okozni mint bárki más, csak a technikán múlik…

2022. nov. 2. 12:24
 6/31 A kérdező kommentje:

“ Alapvetően azt mondanám ideálisnak, ami épp akkora minden értelemben, hogy érzi a nő, de nem okoz neki fájdalmat. Ennyi. Ezzel ki is van vesézve a téma, nem tudom miért kell naponta kétszer erről kérdezni. “

Mondjuk mert ez “nesze semmi fog meg jól”.

Mondd el, hogy mi az a méret, konkrétan, mellébeszélés nélkül.

Olyan nincs, hogy nincs egy átlag, átlag mindig van.

2022. nov. 2. 12:26
 7/31 anonim ***** válasza:
54%

Második vagyok.

Tudod mi az átlag? Csak hogy egy fajta meghatározást említsek: "Hozzávetőleges jellemző érték; különböző mennyiségek középértéke."

Na most te ezzel mit érsz? Ha azt mondom neked hogy az átlag mondjuk 6 (mm, cm, burgonya, ahogy akarod). Akkor mi lesz? Ahogy fentebb említették, átszabod a szerszámodat vagy esetleg úgy fogsz ismerkedni hogy "szia! Az átlag 6, nekem 8. Betegyem?"?

Nem számít semmit, minek ragaszkodsz ennyire görcsösen hozzá? Minden partnered mást mondana jónak és megfelelőnek, kár ezen kattogni.

2022. nov. 2. 12:35
 8/31 anonim ***** válasza:
83%

Volt már dolgom pár farokkal de bevallom, egyiknek sem tudom a kerületét. Ez valami kisfiúfétis? Mármint a faszok kerületét méregetni? Hosszakat tudok, azt is hogy melyik a legjobb nekem, de majd felkészülök faszkerületekből is....

😂😂😂

2022. nov. 2. 12:35
 9/31 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem egy átlagos farok 4-4,5 centis. Ez se nem vékony, se nem vastag. Tehát a legtöbb nőnek feltehetően pont jó.
2022. nov. 2. 13:07
 10/31 anonim ***** válasza:
67%

kerületre levetítve nem valami jó a kérdés, a hosszról is hazudozik mindenki, akkor szerinted a kerületnél mi a téma, ami egy jóval kevésbé "megfogható" tényező.

Nekem 14 centi a kerülete, és az az igazság, hogy egyetlen egy lánynál se volt az, hogy nu .. ez aztán vastag a javából, merem állítani, hogy egy átlag felizgult nő számára ennél még valamivel vastagabb az ideális. mondjuk egy olyan 15-16 cm kerület.

2022. nov. 2. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!