Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet általánosan a legkellemesebb pénisz vastagság a nőknek?
Nyílván mindenki más, mindenkinek más az igénye…
Biztos vannak szélsőséges esetek is, amikor valakinek a csak a nagyon vékony, vagy csak a nagyon vastag pénisz a kellemes.
De engem az érdekelne, hogy mi az a pénisz vastagság, ami a legtöbb nőnek kellemes.
A hossz amúgy, ha eléri az átlag alját, teljesen lényegtelen, kivéve ha az adott nőnek az a fétise, hogyha elérik a méhszáját…
Különben a vastagság sokkal fontosabb.
Lehetséges az, hogy az átlagos pénisz vastagság és az átlagos női igényei merőben eltérnek?
Tehát mondok valamit (csak példa): 12 cm az átlag pénisz átmérő, de a nők között a többségnek mondjuk a 14 centis átmérő az ami a legélvezetesebb?
Megmondom, kb 4,5 cm vastag.
Ugyanis ez az átlagos.
Ha azt vesszük az átlagos nyilván az átlagos puncihoz tud a legjobban passzolni.
A természet nagy alkotó!!
Értem, de akkor sem ez az átlag…
A 4.5 cm átmérő, az már a legvastagabb 10-5 százalékban van benne…
11.66 az átlagos körmére, ami 3.7 cm átmérőt jelent.
Ha tévednek is a felmérések a 4.5 semmiképpen sem lehet az átlag.
Legalábbis most rákerestem és azt találtam, hogy ez az átlag.
De a 4.5 az nagyon durva. 14 kerületet jelent… Mérd már le hogy mi olyan vastag. Egy kígyó uborka.
A 4,5cm vastagság az nem ritka, inkább 40-50%, az enyém is ilyen, ezt szeretik legjobban a nők.
Nyilván azért van akinek vastagabb kell van akinek vékonyabb, de ha csak egy fajta pénisz vastagság lehetne a nők szavazatai alapján, akkor a 4,5cm nyerne.
Az enyém felülről mérve 4,5cm, bőven átlagos, nem durva, még minden nő bele tudott ülni.
#18.
Mit jelent az, hogy felülről mérve? A kerületet azt úgy kell mérni, hogy körbe tekered a farkadon a szallagot. Ahány centinél hozzáér a vége, az a kerülete… Ezt a számot elosztod pível és megkapod az átmérőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!