Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen vastag a péniszetek?
Figyelt kérdés
2022. okt. 17. 15:00
A kérdező szavazást indított:
3-3.5 cm az átmérője
3.6-4 cm az átmérője
4.1-4.5 cm az átmérője
4.6-5 cm az átmérője
Több mint 5 cm az átmérője
70 szavazat
1/19 anonim válasza:
Hát nem tudom... csajom két bölcsességfoga közt amennyi hely van.
2/19 anonim válasza:
Ez most átmérő?
Akkor pedig kis-, vagy nagy-, esetleg átlag-átmérő?
3/19 anonim válasza:
Nem szoktam méricskélni, de volt már csajom aki nem érte át a hüvelyk és mutató ujjával.
7/19 anonim válasza:
5cm átmérő? Mivaaan? Van akinek olyan vastag? Ez is olyan hogy mindenkinek 25cm hosszu a fasza mi?
8/19 anonim válasza:
Ha kételkedsz miért nem jársz utána?
9/19 anonim válasza:
Szerintem itt kevesen tudják, hogy az átmérő az nem az hogy odateszem rá keresztbe a vonalzót és kilométerekről rámondom, hogy 5cm széles, hanem rendesen körbemérem a kerületet és elosztom a pível. Akinek így 5cm feletti jön ki, annak baromi vastag, így kicsit gyanús, hogy ők vannak a szavazásban többségben, vagy nagyon biased a kérdőív, és csak a nagyfarkúak keresgélnek ilyen kérdésekre :D Nekem 14cm kerület, és már így is mindenki megjegyezte eddig, hogy milyen vastag , pedig így még 4.5 cm átmérő sem jön ki.
10/19 anonim válasza:
3-mas vagyok- egyszer megcsípte a méhe. Úgy be daganat akkor . Óriási lett kb 3 napra, mit keresztben mint hosszában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!