Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ha feláll a péniszete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha feláll a péniszetek, mindig akartok szexelni?

Figyelt kérdés
A barátomnak sokszor feláll, ha ölelget, csókolózunk, de sokszor mégsem akar ennek ellenére szexelni. Miért lehet?
2022. ápr. 10. 11:48
 1/8 anonim ***** válasza:
61%

Azt nem tudom hogy a barátodnak mi a baja, de ha nekem feláll akkor ki kell csapni és vagy szexelni kell. Nyilván olyan helyen ahol nyugodtan vagyunk

/vagyok

2022. ápr. 10. 11:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem minden esetben, csak van, hogy valami épp tetszik az illetőn.
2022. ápr. 10. 11:53
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem,gyakran feláll magától is.Nincs összefüggés.
2022. ápr. 10. 11:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, attól hogy feláll nem akarok rögtön nekiesni valakinek, vagy a markomnak
2022. ápr. 10. 12:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mivel sokat maszturbálok, igen, néha késztetést érzek arra, hogy elővegyem, és rárántsak. Természetesen tudom kontrollálni magam. De kellemetlen, ha feláll, és nem tudok foglalkozni vele. Elsősorban elélvezni akarok olyankor, és hogy kényeztetve legyen a farkam, nem feltétlenül szexelni.
2022. ápr. 10. 12:15
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
1. Muszály mindenhova oda okádni a rejszolást.
2022. ápr. 10. 12:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem.

Pl a reggeli erekciónál eszembe se jut…

2022. ápr. 10. 13:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát akinek azonnal ki kell minden merevedésénél csapnia azzal vmi nem ok. Vagy annyira ritkán áll fel neki hogy kapnia kell az alkalmon.
2022. ápr. 10. 13:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!