Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány/nő, aki szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány/nő, aki szereti, ha csak szagolgatják a harisnyás, vagy zoknis lábát? Ő tudja élvezni, vagy csak azért engedi, mert a pasinak izgalmas?

Figyelt kérdés

ma 17:21
 1/6 Eric Griffin ***** válasza:
32%
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 mégcsak nem is az a para, hogy erre izgulsz, egészségedre. De mi az hogy csak ennyi lenne a lánynak? Ember, ha már ez izgat fel, akkor nem az lenne a lények, hogy utána jól megdugd? Vagy mi a terv? Ő odateszi a lábát, te szagolgatod, kivered és mindenki mehet haza? 🤣🤣🤣🤣🤣 Ennyi balfaaaszt
ma 17:28
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Igen 1-es, van akinek ennyi elég
ma 17:33
 3/6 anonim ***** válasza:
57%

igen a párommal mi is igy szoktuk amugy

csak ő veri ki miközben szagolom a lábát

ma 17:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Sok a defektes selejt pöcs.
ma 18:20
 5/6 anonim ***** válasza:

1#; 4#: Hát igen, mert az análisan orál, meg az egyből s*ből szájba, majd fordítva, az ugye hót trendi. Meg a sima anál, hogy a kis "Barnabás" végre ki tudjon gyünni:):).

Miért nem lehet elfogadni mindenki egyéni szexuális preferenciáját, hogyha azzal nem okoz kárt a másikban és nem törvénybeütköző?

ma 18:28
 6/6 A kérdező kommentje:

Fura lehet egyeseknek, hogy valaki nem csak az állatias ösztöneit éli ki egy nőn, nem csak üríteni akar, és nem csak szopat, meg dug, hanem vannak olyan dolgok, amiket pl izgatónak talál egy csinos, igényes nőn. Ilyen lehet pl az "illata".

Valakit a mell izgat fel, van, akit a popsi, van, akit a láb.

Elmondom, hogy igen, szeretek dugni, szopatni - hogy a te szinteden fogalmazzak - de pl izgalmas lehet közben egy kis plusszos játék mondjuk egy szép formás lábbal, amihez az is hozzátartozik, hogy pl előjátékként felizgat az illatával.

Nos, ehhez jön az, hogy én pl kíváncsi vagyok egy csinos, igényes nőnek az illatára is, de nem akarom mindjárt megdugni. És volt már ilyen, hogy találkoztam ilyennel, viszont a kérdésemre nem tudott egyértelmű választ adni. Ezért tettem fel itt.

Az #1 max egy egyszerű lény, neki a kajálás és az ürítés (minden módon) kb. az élete. Ehhez mindig fog hasonló szintű nőstényeket is találni. Egészségére!

A #4-es meg szerencsére tökéletes. Örülök, hogy van ilyen embertársam is.

Köszönöm.

ma 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!