Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek izgalmas ujjazni/nyalni egy lányt?
Izgató ha csak ujjazol/nyalsz egy lányt de aktus nem történik? Ha igen mi benne az izgalmas? Miért jó?
Én lány vagyok és alapjáraton ha nem izgat annyira egy férfi vagy nincs vele érzelem akkor nem izgalmas számomra orálisan vagy kézzel kielégíteni. De sok férfinak ezek azzal a nővel is izgatóak akik annyira nem is jönnek nekik be. De miért? Olyan jó érzés nyalni vagy ujjazni? El is tudnátok ennyitől menni?
Izgató, de nekem is csak úgy izgató, ha alapjáraton vágyom a csajra és tetszik. Random idegen csajokat nem szoktam izgatni :D
Ennyi édes kevés ahhoz, hogy el tudjak menni...
Izgató mert a lanyt izgatja. :) jó érzés örömet okozni. Volt már olyan akit csak ujjaztam, de közben nem tetszett különösebben de vhogy jó volt azt figyelni, ahogy élvezi.
Aztán cserébe szépen kiverte a farkam :)
Ez egyszer fordult elő és ettől több nem is volt. Teljesen megvoltam ezzel is elégedve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!