Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan izgalmas szextörténe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan izgalmas szextörténetetek, amit szívesen elmesélnétek?

Figyelt kérdés

Nekem az egyik nagyon emlékezetes az előző barátnőmmel volt. Egy tanösvényen kirándultunk amikor félúton egy apró csók és egy kis tapi után egymásra kívántunk. Először nem tudtuk, hogy hol lenne a legideálisabb letérni egy kicsit játszani, ahová be tudtunk volna húzódni az nagyon ágas-bogas volt, ahol meg kényelmesen elfértünk volna az nagyon direkt az ösvény mellett futott!

Pár perc séta után találtunk egy tisztást aminek a végébe egy fából tákolt színpadot raktak be (gondolom ilyen nyári koncertek, fellépések miatt), hosszú és keskeny alakban gyérítették a fákat, szóval csak azok láttak volna meg akik direktben azon a szakaszon érkeznek meg, Nekünk se kellett több, éreztük, hogy ez lesz az ideális helyszín.

A színpad mögé mentünk, a barátnőm letérdelt, hogy kicsit hangulatba hozzon, bár nem volt rá szükség mert már a keresgélés során tök kemény lettem. Aztán én fogtam meg őt, felültettem a színpadra, szoknya volt rajta szóval csak a bugyit kellett félrehúzni, széttette a lábait és én is kicsit játszottam vele odalent. Majd egyszer csak át ölelt, lesegítettem és hátulról folytattuk...

Maga az a hirtelen spontán szituáció, illetve, hogy megláthatnak (még úgy is, hogy azért volt lehetőség figyelni jobbra balra), annyira felizgatott mindkettőnket! A férfiaknál nem nagy szám, kb. bárhogyan és elég hamar el tudunk élvezni ha akarunk, de Neki is annyira tetszett az egész, hogy nem kellett sok és kész is lett, tökre örültem neki, hogy mindkettőnknek sikerül elélvezni. Az aktus közepén egyébként már olyan nedves volt, hogy rajtam is folyt le, nem csak az ő combján...

Megtisztálkodtunk, nem láttak meg, abszolút happy end. Utána még kézen fogva andalogtunk ameddig tartott az út. :)

~~~~~

Tudom ez egy elég standard sztori (nem is annyira durva fogalmazású/részletekbe menő). De én nagyon szeretek ilyen jellegű valós történeteket olvasni, gondoltam megosztok én is egyet az én emlékeim közül!

Ha Ti is osztanátok meg, szívesen olvasom, akár privátban is! :)

tegnap 14:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs.
tegnap 14:47
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
A Velencei tóban kiverte a farkam, ennél izgalmasabb sosem volt.
tegnap 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Duna Pláza mögött leszopott egy szűz csaj.
tegnap 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
A haverom anyukája megkért hogy kocsival vigyem el a szoliba, kb 10 km. A haza úton fogdosta a farkamat, ezért félreálltam és iszonyat keményen leszopott, nem pazarolt el egy cseppet sem. Utána az arcomra ült és szétnyalatta a punciját velem
tegnap 17:12
 5/5 anonim ***** válasza:
4. Isteni lehetett..!
ma 00:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!