Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk nektek izgalmas ujjazni/n...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek izgalmas ujjazni/nyalni egy lányt?

Figyelt kérdés

Izgató ha csak ujjazol/nyalsz egy lányt de aktus nem történik? Ha igen mi benne az izgalmas? Miért jó?

Én lány vagyok és alapjáraton ha nem izgat annyira egy férfi vagy nincs vele érzelem akkor nem izgalmas számomra orálisan vagy kézzel kielégíteni. De sok férfinak ezek azzal a nővel is izgatóak akik annyira nem is jönnek nekik be. De miért? Olyan jó érzés nyalni vagy ujjazni? El is tudnátok ennyitől menni?

dec. 31. 04:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem, ha nem tetszik egy nő, akkor nem hogy nem nyalom ki, de semmit nem kezdek vele. Viszont a tetszik, kívánom konkrétan ki akarom nyalni. Olyan nincs, hogy nem:D Beindít, ha kinyalom előtte jobban esik dugni na :D

Persze legyen igényes!

dec. 31. 09:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az izgalmas, hogy látom partnernek mennyire jó amit csinálok. Szeretek adni, nem csak kapni. Szóval tudok önzetlen lenni ahogy nők is velem.
dec. 31. 09:44
 13/16 anonim ***** válasza:
igen
dec. 31. 10:18
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha szép, teljesen leborotvált (csupasz) és ápolt punciról van szó, csak ennyi is izgató, élvezetes lehet. Élvezet csinálni és élvezni az ízt. Hogy ennyitől elmennék-e azt nem tudom, egyszer ki kéne így próbálni (Hogy csak ennyi történik, hosszabb ideig)

25F

dec. 31. 10:43
 15/16 érdeklődő35 ***** válasza:
Az ő izgalma, öröme élvezete visszahat rám🤩
dec. 31. 12:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem. Szájbakŭrni inkább.
dec. 31. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!