Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lehet az, hogy ez még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy ez még izgalmasabbá tette a kapcsolatot? 23/F

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 2 éve vagyunk együtt. Egy éve elmondta nekem, hogy van egy régi volt szexpartnere, akivel nem volt semmi köztük azóta, amióta velem van, viszont a pasi újra próbálkozni kezdett nála és megmondta őszintén nekem a barátnőm, hogy vágyni kezdett rá emiatt, elmondta hogy vele ridegebb a viszonya és emiatt egyfajta érzelem mentes szex van köztük aminek teljesen más a hangulata mintha olyannal csinálnád aki a párod, és hogy ő ugyan ritkán, de igényli ezt a szexet is, de nem hal bele ha nem élheti ki ezt néha, csak akkor fogja vele csinálni ha megbeszéljük és bele egyezek. Bele egyeztem, tetszett az ötlet, természetesen szexuálisan cserébe nekem is meg lett engedve egyfajta szabadság, de persze csak akkor ha nem titokban történik. Egy éve rendszeresen összejár ezzel a pasival, de viszonylag ritkán. És amióta ezt így megbeszéltük, azt érzem sokkal izgalmasabb a kettőnk közti szex is, ő is nagyobbakat élvez velem és szenvedélyesebb az egész, olyan izgalmas maga a tudat is hogy a barátnőm testét néha más is “használja”

Tehát ez az egész pozitívan hatott a kapcsolatra

ma 12:16
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Elég nagy b@lf@sz vagy...
ma 12:23
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Hat valaki a ri*bancokra bukik van ez igy
ma 12:48
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Én nem dicsekednék azzal hogy a nőm félrekur. Gáz vagy.
ma 13:04
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Én férfinak semmiképpen nem neveznélek, szánalmas öleb vagy...de te tudod, mennyire tartod magad??
ma 13:21
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Okés, elővezettél egy történetet, de mi a kérdésed???
ma 13:37
 6/10 anonim ***** válasza:
53%
Érdekes, hogy a nyitott kapcsolat mekkora fantázia ezen az oldalon, milyen sokan akarják, most meg milyen negatívak a vélemények. Én is monogám kapcsolatban élek, de megértem, ha valakinek meg más működik. Ha neked ez így jó, akkor jó. Miért lehet ez? Magadnak megválaszoltad: olyan izgalmas maga a tudat is hogy a barátnőm testét néha más is “használja”
ma 15:50
 7/10 anonim ***** válasza:
53%

6. kemény 5 ember válaszolt... ne vezess ebből statisztikát :D

Mélyebb ezzel a kapcsolatotok, hogy nem kell kamuznotok róla, ha mással akartok szexelni, ki lehet mondani, amit gondoltok, a félrebeszélések és kussolások helyett, de még mindig egymással akartok lenni egy kapcsolatban, mert így jó nektek. ez eléggé felemelő tud lenni...

ma 16:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan jó érzés egy jól működő nyitott kapcsolat, nem vitatom, de az, hogy valakit kimondottan izgassa az, hogy másik pasi is dugja a saját nőjét, hát....
ma 17:01
 9/10 anonim ***** válasza:
50%
#8 márpedig van ilyen hidd el :)
ma 17:19
 10/10 anonim ***** válasza:
68%
Elhinni elhiszem, látom, az ott írkálok kb 90%a, annyi cuckoldra gerjedő van hogy elképesztő, csak megérteni nem értem.
ma 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!