Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretném feldobni a kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném feldobni a kapcsolatom, de még mindig szégyenlős vagyok. Hogy tegyem izgalmasabbá?

Figyelt kérdés
7 éve élek párkapcsolatban, jó köztünk a szex de már ritkább. Heti 1 átlagban és az is mindig kiszámítható. Szeretnék valamit változtatni, feldobni a párkapcsolatunkat. Akár egy egy ilyen erotikusabb üzenettel, fotó küldéssel napközben is de annyira szégyenlős vagyok mai napig,hogy valahogy oldodnom is kellene. Ötletek?

2023. jún. 25. 15:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem pont attól tudsz oldódni, ha csinálod és jól alakul. szóval ez nem ilyen, hogy előre valahogy abba az állapotba kerülsz, amikor ez csak úgy megy. mert semmi gyakorolatod nincs benne, és eleve nem ilyen a személyiséged jelenleg.
2023. jún. 25. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló helyzetben vagyok, kíváncsi vagyok a válaszokra
2023. jún. 25. 15:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgessettek a párotokkal nyíltan az elképzeléseitekről, vágyaitakról, ötleteljetek közösen, a többi meg jön magától.

N

2023. jún. 25. 15:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjetek el csevegni ilyen témákról. Ott csak írni kell.

Ha tanács kell, írj!

2023. jún. 25. 16:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerezzetek be pár játékszert szexshopból, de egy jó kis bdsm játék is csodákra képes.
2023. jún. 25. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:
7 eve egyutt vagytok es te meg mindeg szegyenlos vagy, na meselj meg....
2023. jún. 26. 06:01
 7/7 Macnab ***** válasza:
Melyik fél vagy??Amugy alapbol csinálj mást,máshogy...ez sokat segithet
2023. jún. 26. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!