Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Wellneszezés során szeretném a párom meglepni egy masszazsal. Szerintetek lenne lehetőség megnézni közben ? Izgalmas lenne látni miközben maszírozzák
Igaz, de egy masszőr se akarja már a ki tudja hányadik vendég után még a perverz pasiját is elviselni a masszázs mellé. De jó személyzeti pletyka lenne belőle. 🤣
5-ös az tuti!!!!! :D :D :D :D
Én nem vagyok hivatásos masszőr de egyszer komolyan átélném ilyen szituban mégis milyen a légkőr, mókás lehet :D
Attól függ férfi vagy női masszőrt kapnak. De egy nadrágban biztos szűk lenne a hely. 😅🤭
Nálunk futószalagon működik, leharcoltak nagyon a masszőrök.
Pedig nálunk így indult a cuckold vonat. Mondtam páromnak, hogy engem ez izgat, de nem nagyon tudott vele mit kezdeni(már mint hogy a megvalósítás). Közben tudtam, hogy egyik kedvenc fantáziája a masszőr. Nem kellett sok, elmentünk egy hétre wellnesselni. Mondtam, hogy ha szeretné, akkor menjünk masszőrhöz, elvégre ezért is vagyunk itt, próbáljuk ki. Max megmasszírozza egy jó pasi. Lement aztán megnézte mi a kínálat. Tetszett neki az egyik srác és be is iratta magát meg engem is, így mivel egymás után következtünk, nem zavarta, hogy beülök én is.
Párom meglepett, mert nagyon a kezébe vette az irányítást, többször tett kétértelmű kifejezést arra, hogy lehetne több is, de látszott a srácon, hogy zavarban van. Másnap ezért már egyedül ment le aztán nem ott, de még a wellness alatt jóban lettek. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!