Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ha az alábbi rossz lehetőségek közül kéne választani a nővel kapcsolatosan, melyik lenne az?
Figyelt kérdés
Egyet tudsz választani, amit be kéne vállalnod vele. Kort is!tegnapelőtt 19:47
A kérdező szavazást indított:
Savanyú, ecetes lábszaga van
Penetráns lehelete van
Fogatlan vagy kócos a fogsora
Izzadságszaga van
Kancsal
Zsíros, kócos haja van
Büdös puncija van
Illatos a punci, de seggszaga van
Hihetetlenül irritáló hangja van
Szőrös, mint a jeti
24 szavazat
3/11 cinderella_ válasza:
Többségén lehet segíteni. Nem is igazán értem. 😅
4/11 anonim válasza:
Kancsal csajom már volt meg egy szeretőm akinek nagyon büdös volt a puncija. A többit még nem unlockoltam de már dolgozom rajta 😆
5/11 anonim válasza:
Ez mind kizáró ok , illetve bármelyik egyenként .
6/11 anonim válasza:
Oroszlán Szonja is kancsal (a valami amerikában direkt olyan szögből vették, hogy ne látszódjon) de mégis megdugná 100-ból 95 pasi, a maradék 5 meg b.zi.
7/11 anonim válasza:
Jöhet irritáló hang és szőrzet is. A többi már számomra problémásabb 😅.
8/11 anonim válasza:
Mi a baj a seggszaggal? Egyetlen fürdés megoldja.
Erdekes amugy hogy a kancsalsag győzött, az egyetlen dolog ezek közül, amin nehéz segíteni, ha egyáltalán.
10/11 anonim válasza:
Az hogy kancsal az önmagában nem kizáró ok, de önmagában az ecetes lábszag sem jelent nekem problémát, ha valóban ecetszag nem pedig rothadó bűz. Az izzadtságszag is elég eltérő lehet, de akár önmagában még az is beleférhet. Ha a szőrösre, csak az intim szőrzetet érted és nem ápolatlan, nem bűzlik, akkor el tudom fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!