Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak nektek mekkora a péniszetek nyugalmi állapotban? És mi a véleményetek arról, ha egy nőt kifejezetten ilyen állapotban izgat jobban a pénisz látványa/érzése?
Ez egy nehezen megélhető fétis, mert ha elkezd foglalkozni vele az ember lánya, hamar fel is áll… De például élvezés után, amikor ismét pici és aranyos, számomra nagyon izgató szájjal kényeztetni.
Ez furcsa “fétis” (nem tudom hogy az e), vagy még felvállalható?
Nekem is kicsi, vérpéniszem van, pihent állapotban nem dudorodik a nadrágom. :D
Minden fétis furcsa, ez erről szól, ha ez tetszik, akkor ez tetszik. :) Ettől durvábbak is vannak.
Nekem is viszonylag pici lankadt állapotban,de egy izgató nyelv,száj,kéz érintésére ez igen hamar megváltozik...
Álló,merev,kemény állapotban pedig 17-cm!
Kedves kérdező Hölgy!
Ha lenne kedved erről,vagy bármi másról velem privibe beszélgetni,vagy esetleg ismerkedni,akkor bármilyen privi üzidet szivesen fogadom!!!
40/F
Számomra mindig is tetszettek lankadtan.
21L
10 centi körül. De nyilván ez is valamilyen szinten változó.
("élvezés után" nem olyan, mint egyébként, olyankor vastagabb és eresebb)
Szerintem nem annyira furcsa. Vannak ennél sokkal cifrábbak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!