Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet általánosan a legkell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet általánosan a legkellemesebb pénisz vastagság a nőknek?

Figyelt kérdés

Nyílván mindenki más, mindenkinek más az igénye…

Biztos vannak szélsőséges esetek is, amikor valakinek a csak a nagyon vékony, vagy csak a nagyon vastag pénisz a kellemes.

De engem az érdekelne, hogy mi az a pénisz vastagság, ami a legtöbb nőnek kellemes.

A hossz amúgy, ha eléri az átlag alját, teljesen lényegtelen, kivéve ha az adott nőnek az a fétise, hogyha elérik a méhszáját…

Különben a vastagság sokkal fontosabb.

Lehetséges az, hogy az átlagos pénisz vastagság és az átlagos női igényei merőben eltérnek?

Tehát mondok valamit (csak példa): 12 cm az átlag pénisz átmérő, de a nők között a többségnek mondjuk a 14 centis átmérő az ami a legélvezetesebb?

2022. nov. 2. 12:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Sose értettem mi ez az átlag a keretre mert nekem 15.5 cm a kerülete de nem érzem annak a húde extrém aluitaldoboz vastagnak

Eddig minden nő bele tudott ülni

2022. nov. 3. 03:19
 22/31 anonim ***** válasza:

A kerületet nem mértem, kb. úgy kell számolni ahogy írtad, de nem pont kör keresztmetszetű a farok, a felülről mérés azt jelenti, hogy áll a farkad és felülről ráteszel egy vonalzót és a kb. átmérőt leolvasod.

2022. nov. 3. 09:20
 23/31 anonim ***** válasza:
5 cm
2022. nov. 3. 09:54
 24/31 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, jó pár partnerrel a hátam mögött. Az a tapasztalatom, hogy az átlag vastagság az tényleg nem valami combos...Mivel ezt így nőként elég nehéz lemérni, csak tárgyakhoz és vibrátorokhoz lehet utána viszonyítani, hogy melyiken mennyire ért körbe az ujjam, így csak hozzávetőleges kerületekről tudok nyilatkozni, illetve párat a pasik is elmondtak magukéról, de volt amit le is mértem.

Szerintem az átlagos, közepes kerület az 13cm környékén lehet, afelett meg a 4.5 cm szélesség vagy átmérő már inkább ritkábbnak, vastagabbnak számít de azért még elég gyakran találni olyat. A szomorú az, hogy a nők többsége és a hüvely úgy általában elég könnyen tágul és mindannyian azt a feszítő, kitöltő érzés szeretjük. Nyilván tinikoromban még én is féltem a nagy falloszoktól, aztán ahogy tapasztalódtam, úgy egyre jobban jöttem rá, hogy egy hosszabb-vaskosabb darabba is ugyanúgy bele lehet ülni, mint ahogy fentebb is írták, hogy ők sem találkoztak még olyannak akik nem tudtak volna.

Ismerősökből, netes fórumokból és magamból kiindulva simán azt tudom mondani, hogy sajnos a legtöbb nőnek a 13 cm kerület alatti már piszok vékony, a 13-14 cm közötti az élvezhető, de aki tapasztalt, esetleg szült és nagyon jól be tud nedvesedni, annak őszintén szólva a 15-16 cm kerület tökéletesen kielégítő tud lenni - ez viszont ritka és már nagyon vastagnak számít. Ami 16cm kerület felett van az már véleményem szerint olyan extrém lehet, mint a hosszúságban a 22-23 cm és felette.

De a mondanivalóm lényege, hogy sajnos hiába annyi az átlag amennyi, mi nők a vastag péniszt szeretjük általában.

2022. nov. 3. 10:39
 25/31 anonim ***** válasza:
Nem a kerulete számít,hanem a hossza és az átmérője.Az enyém 18 centi hosszú és 4,5 centi átmérőjű.Az már szep meret nem?!Van két 5×4 centis spermatol duzzadó herem is.Azzal már csak tudok gyereket nemzeni!
2022. nov. 16. 21:39
 26/31 anonim ***** válasza:
25-ös te nagyon okos vagy, az átmérő és a kerület összefüggésben van egymással, sőt, a pénisz esetében a kerület több információt hordoz magában mint az átmérő, mivel nem tökéletes kör keresztmetszetű ezért az átmérő számítás sosem lesz pontos. na és most taka
2022. nov. 17. 08:05
 27/31 anonim ***** válasza:
#26 Elmondanám hogy nőként az átmérő nyújt nagyobb tájékoztatást, a kerülettel nem tudok mire menni.
2022. nov. 17. 09:17
 28/31 anonim ***** válasza:
#24 Minden szavaddal egyetértek.
2022. nov. 17. 10:37
 29/31 anonim ***** válasza:
Nekem csak a nagy fasz..15 cm alatt nem is érdekel..Akármilyen intelligens..Mikrofasszal menjen máshova
2022. nov. 17. 10:38
 30/31 manly ***** válasza:
4,5-5 cm, de a gazdája a lén.eg.
2022. nov. 20. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!