Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha orvosilag feltöltetném a péniszemet saját zsírral, hogy vastagabb legyen, az ugyanolyan visszataszító hatást érne csak el mint a börtön módszer?
Ugyebár általában ha feltöltött péniszekről beszélünk, akkor börtön/gettó módszerrel feltöltött, általában C péniszekre asszociálunk amit minden normális és igényes nő gusztustalannak tart.
De orvosok is vállalnak ilyet, nem kevés pénzért… Azzal is csak rossz és visszataszító hatást lehet elérni, vagy lehet akár jó és vonzó is az eredmény?
#1.
Mondjuk a börtönmódszernél nem zsír van benne, hanem általában valami más, pl. vazelin… És gyakran el is fertőződik.
#5.
Ez nem igaz!
Soha nem volt komplexusom a méretem miatt! Azóta van az, hogy már a sokadik nővel szexeltem és egyik sem érzett semmit belőlem…
Ezzel nem tudom mit csinálni, mert nem a technikán múlik! Egyszerűen vékony, harangozok benne és valami vastagabb kéne, hogy ki töltsem!
És nem, az orál nem helyettesíti az aktust, még akkor sem ha az adott nőnek nincs hüvelyi orgazmusa! Akkor is ki kell tölteni néha!
#7.
Olvastam már sok kérdést a témában az évek alatt, meg válaszokat is írtam… De csak most írtam ki kérdést, mert most lettem elkeseredett miatta, mert most lett így 25 évesen elég szexuális tapasztalatom. Eddig nyugtatgattam magam, hogy biztos csak bénáztam, meg az adott lány tág volt, de 7 nő után már nincsenek illúzióim!
Írtam feljebb, hogy 11.5 a kerülete.
Hogy érted, hogy cm-ben? Ez cm.
Az átmérő, bár ebből ki tudnád számolni az kb. 3.6. De inkább olyan 3.5 cm.
És amúgy 13 cm hosszú.
Azzal annyira nincs bajom, elég lenne ha vastagabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!