Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha orvosilag feltöltetném a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha orvosilag feltöltetném a péniszemet saját zsírral, hogy vastagabb legyen, az ugyanolyan visszataszító hatást érne csak el mint a börtön módszer?

Figyelt kérdés

Ugyebár általában ha feltöltött péniszekről beszélünk, akkor börtön/gettó módszerrel feltöltött, általában C péniszekre asszociálunk amit minden normális és igényes nő gusztustalannak tart.

De orvosok is vállalnak ilyet, nem kevés pénzért… Azzal is csak rossz és visszataszító hatást lehet elérni, vagy lehet akár jó és vonzó is az eredmény?

2022. okt. 31. 13:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem Rohadt ciki az ha ilyen műtétre vállalkozik valaki.

25 évesen hiszed azt hogy ehez elég a szexuális tapasztalatod? Még csak most jön a java.

És hidd el hogy nagyon sok olyan nő van akinek egy vastagabb kerületű pénisz már fájdalmas. Attól még hogy te kifogtál pár tágat, még nem biztos koránt sem hogy mindegyik nő annyira tág. Én pl Exemnél vért izzadtam mire találtunk olyan pózt és technikát ami neki sem fájt és nekem is jó volt.

2022. okt. 31. 14:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még használható méret, ettől még lehetnél jó az ágyban, a hiba máshol van szerintem, nincs érzéked a szexhez.
2022. okt. 31. 16:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Már van olyan hogy pár vibrátor pl satisfyer, keress rá

Én még nem próbáltam úgy, de ha ilyen probléma lenne a párom méretével valószínű, hogy mondanám neki hogy próbáljuk ki

2022. okt. 31. 16:52
 14/16 anonim ***** válasza:
50%
És mi a francnak akarod feltölteni? Ilyet is csak a kisebbségi komplexusos mikropöcsű lúzerek csinálnak. Aztán ha megvan, elszórtál rá egy rakás pénzt, akkor jön az újabb kifogás, hogy miért is vagy egy balfax a csajozáshoz.
2022. okt. 31. 19:38
 15/16 anonim ***** válasza:

Hogy egy farok hogyan reagál rá, azt nem tudom, mert ekkora baromságot életemben nem hallottam... de minden más feltöltött területnél: A sajátzsír-feltöltés levegőtől is hízó embereknél 3 év alatt tűnik el, vézna, hízni képtelen embereknek meg HÁROM HÉT ALATT eltünteti, lebontja onnét a szervezete. Egy rohadt nagy humbuk az egész! Teljesen értelmetlen.

Ez ugyanolyan csak fordítva, mint a zsírleszívás. Le lehet szívatni, aztán három hónap alatt vissza is hízza az idióta paciens. Ráadásul a farok nem egy zsírraktározó rész, hamarabb lebontja onnét a szervezet, mintha a hasadba töltenék. Meg aztán tudnak ám elég csúnya hegek maradni utána, ha nem jól sikerül a műtét - ami nem kellemes.

2022. okt. 31. 20:08
 16/16 Lacás1976 ***** válasza:
100%
A feltöltött farok nagyon undorítóan néz ki. Mint valami vastag szétfőtt virsli. Inkább legyen kicsi de kemény
2022. nov. 2. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!