Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hajfétis lenne és ha igen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hajfétis lenne és ha igen akkor elfogadható vagy inkább fura/bizarr?

Figyelt kérdés

Szeretem a hosszú hajat (női) fésülni (vizeset is), mosni, játszani vele stb. és élvezem is, hogy ez akkor most micsoda lenne?

Érdekelne mások véleménye hogy mit gondoltok erről, hogy ez valami ultra gáz, esetleg fura meg ilyenek.

2023. jan. 1. 04:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Elfogadható és ez nagyon nem egyedi eset.
2023. jan. 1. 05:32
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Elfogadható
2023. jan. 1. 06:08
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Tanuld ki a fodrász mesterséget és élvezet lesz számodra a munka!
2023. jan. 1. 07:40
 4/11 A kérdező kommentje:
3-as gondolkodtam rajta de vágni nem szeretném/szeretem a hosszú hajat.
2023. jan. 1. 12:52
 5/11 anonim ***** válasza:
96%

én mindenféle hajjal szeretek játszani meg a hajvágás is izgat, viszont másnak nem vágnám le a haját mert félnék hogy elrontom, de ha nekem vágják azt szeretem :D ez a hajfétis szerintem aranyos xd

23/L/L

2023. jan. 1. 20:31
 6/11 anonim ***** válasza:
59%
Nekem is ez a fétisem, sőt pl. volt olyan párom akinek a hajára spricceltem rendszeresen amikor vizes volt fürdés után.... egyébként azt mondta isteni pakolásnak, utána mindig bársonyosabb volt a haja :D
2023. jan. 13. 16:55
 7/11 anonim ***** válasza:
88%
Női fodrász vagyok és hajfétisem van. Rajongok a szép hosszú női hajért. Teljesen le tud venni a lábamról egy szép hosszú hajzuhatag. Vannak bizonyos dolgok amiket a munkám során nem tudok kiélni, pl: hairjob. Bakancslistás vágyam, hogy egyszer szeretnék szex közben levági egy copfot. Van egy különleges hobbim is, gyüjtöm a levágott copfokat amiket a vendégeimtől vágtam le.
2023. jan. 13. 18:20
 8/11 anonim ***** válasza:
89%
Nekem a nővéremnek volt hosszú haja, és lett egy másik osztálytársa akinek szintén hosszú haja volt, és egyszer láttam ahogy összemérik hogy melyiküké hosszabb, igaz azóta se értem hogy miért de na az elég izgató volt számomra.
2023. jan. 14. 09:27
 9/11 anonim ***** válasza:
94%
5 -ös! De jó hogy van olyan nő aki így nyilatkozik a hajfétisről.
2023. febr. 17. 12:30
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a száraz nagyon hosszú hajra izgulok fel...imádom ha a hajával cirógatva kényeztet egy lány..
2023. jún. 14. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!