Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha így akarná valaki megismern...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha így akarná valaki megismerni a szexualitásotok, akkor belemennétek?

Figyelt kérdés
Szóval ismerkedésnél jól megy minden. Bejöttek egymásnak. Eljutok oda hogy már a szex is téma, esetleg volt is már pár együttlét, kinek mi a habitusa. Ekkor a partner felajánlás, hogy ird le egy papírra 5-10 mondatban, hogy neked mik a vágyaid, milyen szexet szeretnél vele. És ezt ő is megteszi, majd cseréltek. Belemennétek egy ilyenbe, vagy nem tetszene? Ha belemennétek kb mit írnátok?

#ismerkedés #vágyakozás #Vak vágyak #Mire vágysz #Intim ismerkedés #Szexuális ismerkedés
2023. jún. 20. 16:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ötlet, én biztos belemennék. Bár tekintve hogy aszexuális vagyok, fura lenne egy üres lapot átnyújtani a partneremnek :D

Viszont vannak egyéb, nem kifejezetten szexuális és bondage jellegű vágyaim, amikről szerintem érdemes listát írni. Persze ahogy előttem írták, meg is lehet beszélni, sőt, meg is kell, de egy írásos listát könnyebb előtte átgondolni, összeszedni és arra ösztönzi az írót, hogy gondolja át a vágyait, összegezze őket, állítson fel egy sorrendet közöttük. Majd ezután át lehet őket beszélni a partnerrel, de sosem baj az, ha az ember egyáltalán a saját vágyaival megfelelően tisztában van. Ez pedig könnyebb ha le is írja őket, legalábbis szerintem.

23f

2023. júl. 9. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!