Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha így akarná valaki megismern...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha így akarná valaki megismerni a szexualitásotok, akkor belemennétek?

Figyelt kérdés
Szóval ismerkedésnél jól megy minden. Bejöttek egymásnak. Eljutok oda hogy már a szex is téma, esetleg volt is már pár együttlét, kinek mi a habitusa. Ekkor a partner felajánlás, hogy ird le egy papírra 5-10 mondatban, hogy neked mik a vágyaid, milyen szexet szeretnél vele. És ezt ő is megteszi, majd cseréltek. Belemennétek egy ilyenbe, vagy nem tetszene? Ha belemennétek kb mit írnátok?

#ismerkedés #vágyakozás #Vak vágyak #Mire vágysz #Intim ismerkedés #Szexuális ismerkedés
2023. jún. 20. 16:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
És gondolod, hogy a lapra leírná? Szerintem sokkal célratörőbb, ha az elején letisztázod, hogy te nem. De soha. Akkor később nem fogja felhőt, vagy hivatkozhatsz rá, hogy te mondtad. A papír meg... akkor nem jutott eszébe, de most kipróbálná duma jöhet.
2023. jún. 20. 16:42
 12/21 anonim ***** válasza:
*felhozni :D
2023. jún. 20. 16:42
 13/21 A kérdező kommentje:
És akkor visszakapok fél évet ha előre megmondtam hogy nem, és később hivatkozok rá? 🤷‍♀️
2023. jún. 20. 16:45
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Akár bele is mehetnék, de az interaktív, személyes kommunikáció híve vagyok. A megnyílás, a bizalomba fogadás egyik lépése az is, hogy papírfecnis üzengetés helyett nyíltan, őszintén megbeszéljük egymással a vágyainkat.
 15/21 anonim ***** válasza:
Ez valóban igaz? 40 évvel ezelőtt, ami időnkben ilyesmiről nem is lehetett hallani sehol. Se semmilyen magazinban olvasni. Amióta van internet azóta tudtam meg, mi is az anális szex.
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Az isten áldjon meg. Nem kapsz vissza semmit. De értsd meg, hogy írásban is lehet hazudni meg titkolózni is. Azaz semmi értelme.
2023. jún. 20. 16:52
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem vagyok író, de nem okozna komolyabb kihívást egy néhányszáz oldalas forgatókönyv megírása a szexuális vágyaimról. Szerencsére a feleségem ezt mind pontosan tudja és mégis szeret.

Ugyanakkor élőszóval is szemléletesen tudok fogalmazni, mert sok szépirodalmi könyvet olvastam kiskoromban is.

2023. jún. 20. 17:10
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen, belemennék. Csak egy dolog lenne, ami érdekelne: az a lábfétisbe tartozó témák.
2023. jún. 20. 18:28
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor velem jól járnál, nekem egyáltalán nem favorit az anál. Próbáltam, punci 1000x jobb.
2023. jún. 20. 18:36
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem írom le, hogy mit írnék, nehogy egy pasi erre recskázzon, de belemennék. 44 f
2023. jún. 22. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!