Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők nektek az is különleges...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők nektek az is különleges alkalom a szexualitasotok kialakulásánal mikor először beletek élveznek? Az is egy különleges pillanat mint a szüzesség elvetel ?

Figyelt kérdés

Exem szüzességét nem én vettem el.de ő azt mondta én voltam az első aki beleelvezet meg velem tanulta a dolgokat mert csak 1 benazas volt előttem.es hiszek neki mert uzeneteikben is látszott a fiú sajnalta hogy nem volt több.

Meg amúgy szűk volt exemnek ugyan úgy mintha szűz lett volna csak nem verzet mar .

6 hónappal később már terhes is volt a lányunkal szóval vegulis mindegy.

De ez valahogy zavar hogy nem velem vesztette el anno sajnos ez kimaradt.

de az vigasztaljon? hogy ha nem is én jártam benne először de bizonyos tekintetben első voltam neki a szexualitás bizonyos terén?

2022. okt. 12. 18:59
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%
nem
2022. okt. 12. 19:08
 2/26 anonim ***** válasza:
91%
Csak orális szexnél élveztek belém, abból maradandó emlék a legelső.
2022. okt. 12. 19:17
 3/26 A kérdező kommentje:
Én vaginalisan gondoltam ,ez gondolom nektek is kellemes mikor az a jó meleg folyadék előnt?
2022. okt. 12. 19:20
 4/26 anonim ***** válasza:
91%

Kellemes érzés, de nekem annyira nem volt meghatározó mint a szüzesség elvesztése.

23/L

2022. okt. 12. 19:23
 5/26 anonim ***** válasza:
89%
Csak az meg maradt meg bennem,a hosszú gumizás után amikor bennem ment el a barátom,hogy amire hirtelen nem is gondoltam,hogy egy része kifolyik. :)
2022. okt. 12. 19:44
 6/26 anonim ***** válasza:
67%
Az az előnye a dolgoknak, hogy tapasztalatból tudja a párod, hogy milyen egy béna pasival lenni, és így jobban értékeli, amit te nyújtasz neki.
2022. okt. 12. 20:51
 7/26 A kérdező kommentje:

Nyújtottam mert már más indokok miatt szetmentunk pár év után

Amúgy vegulis szüznek tartotta magát legalábbis nekem azt mondta de vegulis nem volt az mert berakta neki ez a másik srác csak 1 szer aztán abbahagytak mert nem volt jó neki .

De engem ez nagyon zavar mert megfogadtam hogy életem során min 1 szűz lány kellene és 1 sajat gyerek

A gyerek teljesült de a szűz lány csak úgy nagyjából.

Csak már itt vagyok 27 evves 1 gyerekkel így már nehéz lesz teljesíteni a fogadalmam és ez idegesít.

2022. okt. 12. 21:17
 8/26 anonim ***** válasza:
84%
Én max irigylem a férfiaktól hogy ok el tudnak menni
2022. okt. 12. 21:42
 9/26 A kérdező kommentje:

8#Ha ügyesen csinaljak biztos eltudsz te is. olyan nincs hogy valaki nem képes orgazmusra.

Amúgy saját magad csinálod akor se?

Én bevalom napi többször is csinálom magamnak 2 3 szor biztos .

Persze mikor párkapcsolatban voltam tartalekoltam vele mert utána nem ugyan olyan jó a szex ha nincs töltény. De most sokszor csinalom

2022. okt. 12. 21:49
 10/26 anonim ***** válasza:
95%

Nem különleges pillanat. Én speciel soha nem is érzem. Inkább csak azt hogy pumpál/lüktet.

Másfelől a szüzesség elvesztése sem valaminagy szó…

2022. okt. 13. 01:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!