Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Van valami apró, kis különlegesség szex közben, ami valamiért mégis jó érzés és növeli az élvezetet, vagy a vágyat?
Figyelt kérdés
2022. júl. 14. 15:09
1/11 A kérdező kommentje:
Lehet az egy mozdulat vagy bármi😀
2022. júl. 14. 15:11
2/11 anonim válasza:
Eddigi tapasztalataim alapján a pasik nem szeretik, de én imádom, ha kézzel izgatnak. Előtte, közben, utána. Mindenhogy őrületes.
3/11 anonim válasza:
Barátnőmet felizgatja ha kicsit megharapom a fülét előjátékkor
5/11 anonim válasza:
pl amikor előtte térdelek és szopom, és elkezd qrvázni meg rib.ncozni az valamiért nagyon beindít. De csak szex közben
6/11 anonim válasza:
Az, ha sokszor mondja, hogy szép vagyok és ha foglalkozik azokkal a részekkel, amiket én csúnyának érzek (pl. has, cici). Ha kedves és nem erőszakos, ha akarja, hogy élvezzem én is és nem rohan, hogy neki jó legyen.
Illetve ha eléri méhszájam, az nekem extra élvezet.
7/11 anonim válasza:
Igen van. Férfi aki érti a dolgát, odafigyel, ráérez mikor mi a jó meg pasi aki önző. Hát az nem kis különbség!
8/11 anonim válasza:
Nekem az, ha még bugyiban, nyaktól szeméremdombig végigcsókolja a testem függőlegesen és utána leveszi, a bugyit és még egy csók
9/11 anonim válasza:
Eskü felizgultam ezektől a válaszoktól! :) ezeket szívesen csinálom pasiként :)
10/11 anonim válasza:
Ha titokban kell csinalnunk... az valamiert felizgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!