Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nektek az is különleges alkalom a szexualitasotok kialakulásánal mikor először beletek élveznek? Az is egy különleges pillanat mint a szüzesség elvetel ?
Exem szüzességét nem én vettem el.de ő azt mondta én voltam az első aki beleelvezet meg velem tanulta a dolgokat mert csak 1 benazas volt előttem.es hiszek neki mert uzeneteikben is látszott a fiú sajnalta hogy nem volt több.
Meg amúgy szűk volt exemnek ugyan úgy mintha szűz lett volna csak nem verzet mar .
6 hónappal később már terhes is volt a lányunkal szóval vegulis mindegy.
De ez valahogy zavar hogy nem velem vesztette el anno sajnos ez kimaradt.
de az vigasztaljon? hogy ha nem is én jártam benne először de bizonyos tekintetben első voltam neki a szexualitás bizonyos terén?
19 Köszi szépen, van párom :)
18 voltam
#20: ez hogy jön ide? Abból, hogy a nők túlnyomó többsége nem érez semmit abból, ha beleélveznek, és önmagában ez nem okoz neki örömet, hogy következik az, hogy prűd és/vagy nem élvezi a szexet?
Nem lehet valami magas szintű szexkultúrád, ha ilyen következtetésekre jutsz...
22# nemcsak a beleelvezesre gondoltam .hanem.ugy általában vannak azok a nők akik full erkolcsosek és vannak aki nagyon nem .
Mi férfiak meg mind perverz disznók vagyunk csak ezt van aki titkolja van aki nem .
#23: értem én, csak a kérdésed szempontjából ez totálisan irreleváns.
Ez egy teljesen más kérdés.
Mellesleg a férfiakat illetően is tévedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!