Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha megkérdőjelezem a szexualitásom?
Gyakran felvetődik bennem, hogy mi van ha azért nem volt még rendes kapcsolatom mert igazából me is heteró vagyok? Ez lehet hülyén hangzik, de még is bennem van a félsz, hogy netalántán biszexuális/leszbikus lennék. Volt egy barátom, akinek a külseje, teste nagyon vonzott, szerettem kényeztetni, szerettem az illatát stb. Nem tudnék nőt kényeztetni, szépnek találom a női testet, sokszor meg is nézek lányokat, talán inkább csodálva, hogy bárcsak én is ilyen lennék. De sose értettem miért izgató egy mell vagy egy punci.Folyamatosan azon kattogok, hogy mi van ha igazából egy tagadás van bennem és véletlenül mondjuk egyik legjobb barátnőmbe beleszeretek. És ez a gonodlat teljesen pánikkal tölt el és nem birok szabadulni az ilyen gondolatoktól. Általában mikor begerjedek, vagy iszom picit, imádom a férfiak figyelmét felhívni magamra. Viszont nagyon hamar megunom a frfiak társaságát, nem tudok sok idpt egy emberrel tölteni, fölöslegesnek érzem és úgy érzem nem kapok töbebt a velük töltött idővel mintha a barátaimmal lógnék. Hogyan tudom eldönteni, hogy mi a szexualitáso vagy hogy gond van e velem?
22/N
Szépnek és izgatónak találni a nőket két külön dolog. Még annál is, akiket vonzanak a nők.
Hogy veled mi a helyzet nem tudom. Őszintén, én javasolnám hogy keress egy pszichológust, mert téged ez nagyon foglalkoztat ha attól is tartasz, hogy csak tagadásban élsz. Illetve talán a beszélgetések révén fény derülne annak okára is miért nem volt rendes kapcsolatod. (bár utána írtad, hogy volt egy barátod, de ennél többet nem)
Egyébként teljesen érthető, hogy zavar hogy bizonytalan vagy a szexualitásodban. Ez egy olyan alapvető részünk amely jelentősen befolyásolja mindennapjainkat, így ha ezzel nem vagy tisztában magaddal kapcsolatban az elég frusztráló. Tudom, én nekem is sokáig volt kérdőjel ott.
Oké, egy kicsit meglódult a fantáziám, máris két nőt láttam amint... na a lényeg, nem kell egyből az ágyig jutnod az ismeretség során, de ki kellene derítened mi ez a belső indíttatás a saját nemed felé.
Amúgy lehet csak rosszul választasz faszit magadnak. De ha biszex lennél, az sem a világ végét jelenti. Legfeljebb mindenfelé jó vagy :D No para!
Figyelj én bi vagyok és szerintem az alapján amit leírtál te nem vagy az. Az hogy objektíven meg tudod ítélni, hogy egy nő szép, az egy dolog. Viszont ha szexuálisan nem vonz, akkor nem vagy biszex vagy leszbi. Tehàt felesleges a tagadástól félned, mert láthatóan nem is vonzódsz a nőkhöz. Neked inkább az a problémád, hogy a férfiakhoz se nagyon. Legalábbis ezt állítod. Viszont szerintem csak annyi a gond hogy nem ismertél meg olyat eddig, aki igazán megfogna. Ez pedig majd változni fog, nem kell stresszelni rajta. Engem se vonz minden férfi, sőt nekem az se extra ha valaki jól néz ki. Attól még nem fogom kívánni is. Csak akkor ha személyiségben is szimpatikus, akkor indul meg ez a többet akarnék tőle érzés.
(Melleseg kicsit homofób lelkületűnek tűnsz, úgy csinálsz mintha gáz vagy valami szörnyű dolog lenne, ha kiderülne rólad, hogy nem vagy hetero. Közben meg mi a szar történne?:D semmi. De ez már egy másik probléma, ez a beteges félelem)
N
Még fiatal vagy, de baromira. Lesz idő, amikor megtalálod azt a személyt, akivel a legtöbb dolog klappol, és ha ez egy csaj lesz annyi baj legyen. Önmagunk megismerése rendkívül fontos dolog. Nem élhetünk bizonytalanságban, ha kétely mardos egy-egy kérdésben.
Ha elnyomod magadban, az később visszajön hogy nagyobb rombolást végezzen benned érzelmileg. lehet ez a már felépített életedben óriási felfordulást okozna. Hideg fej és no para"
( nem tudom miért írom "no para" amikor ez picit az, de amúgy divat még ez a kijelentés?) Bocs az off kérdésért :D lépek a kérdésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!