Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szép lányok! Friss kapcsolatba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép lányok! Friss kapcsolatban is el szoktatok menni reggel kakilni akár nála akár nálad vagytok?

Figyelt kérdés
2023. jún. 15. 09:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, kizárólag a csúnya nők sz.rnak a szépek sosem, nem tudtad?
2023. jún. 15. 09:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az elméleted már ott meg bukott, hogy a nők nem szoktak szarni.
2023. jún. 15. 09:35
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Kellene már egy kategória az ilyen aberáltaknak
2023. jún. 15. 09:36
 4/9 Rocco20 ***** válasza:
100%

Nem kakilnak. Elpárolog belölük. Ahogy a fing is.

Meg persze rózsa illatú.

2023. jún. 15. 09:38
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
Meg a helyesírási- és kulturális beszéd - bajnokoknak is kéne egy kategória, nemde? Itt az eredménye annak hogy nem olvasnak eleget a mai fiatalok.
2023. jún. 15. 09:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudtam, miért kell reggelente kakilnom.

Hát mert csúnya nő vagyok, azért.

febr. 14. 23:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem reggelente szokott rám jönni az inger. Mondjuk nem tudom, ez miért szép lány-specifikus kérdés. Azt hiszed, hogy ez befolyásol bármit az emésztéssel kapcsolatban?
febr. 15. 05:50
 8/9 anonim ***** válasza:
75%

Én ezt átérzem, friss kapcsolatban sosem mertem úgy vécézni, hogy a srác a közelben volt. :D

Előfordult olyan is, hogy csoportos nyaraláson, ahol pasival voltam, inkább átkérezkedtem egy barátnőm szobájába :D

márc. 18. 16:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Friss kapcsolatban nem szeretek együtt aludni es reggel egymas orra alá szarni.

Különben en csak hashajtóval tudok kakilni, de akkor se akarok reggeli lehelettel ébredni egy férfi mellett, akit alig ismerek.

A ferfiak velem akartak aludni mindegyik úgy jött volna, hogy nálam töltse az éjszakát de én kitaláltam hazugságokat hogy miért nem lehet, hogy anyám jön később stb

Vagy a lányom hiába ment buliba másnapig azt hazudtam hazajön ejjel 1 ig. Nem akartam mellettem horkoljon valaki

Ma már nem megyek bele semmibe csak ha esetleg szeretnék valakit akkor igen, mert különben alig várom h húzzon a pasi, 1 óra után. Ha kutya lennék sírnák az ajtó előtt!

szept. 29. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!