Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek az ilyen "mutatványokat" szex közben?
Figyelt kérdés
Azokra gondolok, hogy lovagolsz a srácon, ő pedig felül miközben rajta vagy és megfordít. Vagy az egy közepén vagytok aztán odahúz az agy végéhez vagy felemel és más pozíciokba rakosgat.
Lényegében ő irányít és van benne erő és ezzel megmutatja, hogy ő a domináns fél, stb...
Tudom vannak ilyen lányok, de érdekelnének az arányok.
2023. jún. 13. 09:38
A kérdező szavazást indított:
Szeretem amikor "rakosgatnak" szex közben
Semleges
Nem szeretem ha "rakosgatnak" szex közben
32 szavazat
1/33 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam, ágy közepén, ágy végéhez*
2023. jún. 13. 09:39
2/33 anonim válasza:
Tökmindegy ,hogy hogy szeretem,de így is-úgy is béna vagy az ágyban.
3/33 anonim válasza:
Azért mert másik pózba rak még nem lesz domináns 😂😂😂
4/33 anonim válasza:
3. De legalább hajlandó.
Az sem jó ha csak 1-2 póz van mert az egy idő után nagyon unalmas.
5/33 A kérdező kommentje:
#3 miért egy sub férfi csinálna ilyet? Attól domináns szerintem, hogy irányít...
2023. jún. 13. 10:32
6/33 anonim válasza:
3 egy Sub férfi is megcsinálja igen.
Attól h egy férfi Sub még nem lesz papucs
7/33 anonim válasza:
Kajakozom 10 éve, plusz 4 éve boxolok. Az a pasi, aki engem kénye-kedvére pakolgatni tud, azon túl, hogy baromi ritka, valszeg domináns! :D
8/33 anonim válasza:
Csatlakozom az előzőhöz, mivel magas szinten sportolok, és edzek, a fizikumom erősebb egy átlag férfinél, így ritkán találkozom olyannal, aki ilyen értelemben domináns tud lenni, és nem mondom, hogy nem izgató, de nekem amúgy se jönne be a gyenge szerep, és teszek is érte, hogy ne legyek az. :)
9/33 anonim válasza:
3. Na idefigyelj, bogárka! Attól pedig, hogy te hanyatt dobod magad tengericsillagba' és meg se mozdulsz, te még nem leszel olyan nő az ágyban, akit érdemes lenne dominálni. Kapargass előbb a saját házad környékén légyszives, köszi!
10/33 anonim válasza:
2. Te biztos egy primadonna vagy, tengericsillag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!