Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek az ilyen "mutatványokat" szex közben?
Azokra gondolok, hogy lovagolsz a srácon, ő pedig felül miközben rajta vagy és megfordít. Vagy az egy közepén vagytok aztán odahúz az agy végéhez vagy felemel és más pozíciokba rakosgat.
Lényegében ő irányít és van benne erő és ezzel megmutatja, hogy ő a domináns fél, stb...
Tudom vannak ilyen lányok, de érdekelnének az arányok.
16,20
Nem értem, ennyire nincs életed és nem kellesz egy nőnek sem, hogy az összeset minősíted?
Akkor Incel vagy? :)
Szerintem a testi erő, és a sub beállítottság között nem feltétlenül van összefüggés.
Van az erős, sportoló férfiak között is olyan, aki élvezi, hogy ha egy nő ledominálja, akár egy 50-60 kg-s nő.
28. Hát pedig én nő létemre erősebb vagyok mint sok férfi és sub vagyok ^-^
Ezelőtt is nagyobb súlyokkal edzettem, fizikai munkát végeztem. Csak az edzőm tanácsára már nem edzek súllyal, egy ideje.
A te példád is megerősíti a mondandómat.
Nincs összefüggés a testi erő, és a sub/dom beállítottság között.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!