Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az eltérő szexuális igényeink...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eltérő szexuális igényeink miatt "szabadkártya" a feleségemnek?

Figyelt kérdés

A feleségemmel elég eltérő szexuális igényekkel rendelkezünk, ráadásul a szokásoshoz képest pont ellentétes irányban: ő akár naponta is tudná csinálni, én meg - különösen stresszesebb időszakban, vagy ha amúgy is nehezen találunk rá időt - simán beérem havi 2-3-mal is, az is nehezíti a dolgot, hogy a munkám is sok utazással jár.

Amikor szexelünk, akkor maximálisan ki tudom őt elégíteni, ebben nincs hiba, de nyilván amikor akár 2 hétig nincs megdugva, akkor érzem, látom rajta, hogy frusztráltabb lesz. A pszichológusa felvetette neki, hogy hasonló szituációkban lehet megoldás, hogy a több szexet akaró fél engedélyt kap arra, hogy megbeszélt feltételekkel mással is csinálja időnként.

Ezt a feleségem elmondta nekem is, nem konkrét kérésként, inkább csak úgy vicceskedve, mint egy bizarr elméleti lehetőség, de az az érzésem, hogy ő ezen komolyan elgondolkodott, és próbálja felmérni, hogy nekem ez mennyire férhet bele.

Nekem nyilván sérti valamennyire a férfiasságomat a gondolat, de azt is értem, hogy nem jogos elvárás, hogy az én alacsony libidóm miatt ő (majdnem) folyamatos kielégületlenségben éljen...

Ti hogy állnátok ehhez a helyemben? Van esetleg olyan pár, akik kipróbálták ezt a "szabadkártyás" dolgot? Nem vezetett hosszútávon a kapcsolat/házasság megromlásához?

30-as éveinkben járó, gyerekes pár vagyunk, ha ez számít.

tegnap 21:36
 1/8 anonim ***** válasza:
65%

Egy házibarát lehet pozitív.

De inkább gondold végig, hogyan tehetsz a kedvére.

48/F

tegnap 21:38
 2/8 kis kolbász ***** válasza:
65%
Aztán nehogy koppanjál majd egy nagyot.
tegnap 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
Napi szinten mással fog dugni, ezt szeretnéd? Ez nem lesz hosszú távú kapcsolat. Túl nagy a különbség a libidótok között.
tegnap 21:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet javasoool egy pszchiológus?? Kitalálom a pszchiológusa férfi..

Ha téged nem zavarna belemehetsz, de ahhoz elég stabbil kapcsolat kell..

Amúgy meg csajnak a szexuális igényeit máshogy feldobni vibrátorral akár te csinálod neki vagy valami.

tegnap 21:57
 5/8 Fragments of Fantasy ***** válasza:
56%
Szerintem nem javasol ilyet pszichológus, ez csak a napi cuckold fétises sztori.
tegnap 22:01
 6/8 A kérdező kommentje:

Én is meglepődtem rajta, a feleségem is úgy adta elő, hogy milyen fura, hogy ilyet mond egy pszichológus. Nem konkrétan tanácsolta, csak szóba hozta, hogy létezik ez is, mint egy megoldási lehetőség ilyen helyzetekben.

Idősebb nő egyébként, akihez jár, szóval nyilván nem arról van szó, hogy el akarná csábítani...

Szexuális segédeszközöket én is felvetettem már, az önkielégítéssel kapcsolatban sajnos elég nagy gátlás van benne, ő ezt nem tartja opciónak.

tegnap 22:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem a pszichológusa javasolta - az inkább behívott volna mindkettőtöket egyszerre, hogy megpróbálja feltárni milyen okok húzódnak a háttérben.

Ha viszont zöldkártyázni akarsz... nagyon nem jó ötlet teljesen szabadjára engedni a gyeplőt!!! Mondom ezt annak ellenére hogy a párommal rendszeresen többesezünk.

Kontrollált keretek között HA te is el tudod fogadni (azaz van benned némi "cuckold" vágy) akkor tud működni, de pár fontos szabályt nem árt lefektetni és betartani.

tegnap 22:08
 8/8 anonim ***** válasza:
47%
Már van jelöltje ......
tegnap 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!