Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezhet, hogy ekkora korkülönbséggel élvezetes tud lenni a szex?
Van egy régi jó barátnőm, aki 28 éves. Komoly kapcsolatai voltak hasonló korú pasikkal de fél éve összemelegedett egy 50 éves férfival. Barátságnak kezdődött de kialakult valami több. Nincs jogom elítélni őket mert mindketten szinglik voltak és azt látom a barátnőmön, hogy azóta boldog, szinte ragyog. Fontos, hogy semmi pénzelésről nincs szó, jó fizetése van a barátnőmnek, önálló.
Megkérdeztem tőle, hogy de a szex is jó vele, nem furcsa, hogy ennyivel idősebb? Azt mondta, hogy eleve vonzódott hozzá ami csak fokozódott ahogy kialakult a kötődésük, másrészt senkivel sem volt még ilyen jó.
Elhiszem neki, de ez akkor is olyan furcsa nekem. Nektek is van ilyen tapasztalatotok? Akár női, akár férfi szemszögből.
12!
Egyedülálló fiatalabb nőismerősöd esetleg, aki érdeklődne egy 50-es férfi iránt? 🤔😊
Minden fiatal nonek ajanlanam hogy legalabb egyszer probalja ki milyen egy 40-50 eves letisztult normalis pasival.
50 f vagyok tobb fiatal novel volt szexkapcsolatom. Mindegyik sokaig visszajart…
Kevés az igényes szerintem. Sokan elhagyják magukat már ilyen korban.
Bár férfiaknál jellemző ez fiatalabb korban is, főleg hogy már minden elérhető és lusták is. :/
Igenytelen van minden nemben es korosztalyban boven.
Szerintem nem errol szokt a kerdes
Mert ne lehetne?
En 32 vagyok es siman megdugnek egy 18 eves csajt, nem lenne rosszabb mint egy 30 eves es lehet hogy egy 18 eves csaj ak is bejonnek az idosebbek.
Viszont 45nel idosebb not mar nem biztos hogy megdugnek, ahhoz a korahoz kepest nagyon jol kell kineznie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!