Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akiknek volt dolguk kisebb mérettel, tényleg élvezetes?
Kisebb méret alatt arra gondolok ami kisebb mint 16 centi (mert az az átlag itthon) és 4 centinél vékonyabb.
Tehát ami mondjuk ami nem is hosszú és olyan vastag mint egy vastagabb virsli, az élvezhető?
Válaszolok a kérdésre bár nem értem miért vagytok ennyire elfoglalva a mérettel. Volt dolgok 10 centivel (igen állva) és volt dolgok 20+-al is
Sok mindentől függ az élvezet, de szerintem ugyanúgy lehet élvezni egy kisebbel is.
Páromnak kb. 14-15 cm (vagy lehet valamivel kisebb,) de az sem zavar, hogy már képtelen a közösülésre. Időskoránál fogva.
Pontosabban állítólag a sok gyógyszer miatt van ez, amiket szed.
Őt persze ez zavarja. Műtétet szokott emlegetni, hogy legyen erekciója. Engem csak egy picit zavar ez a közösülési képtelensége, de nem annyira. Így is jól elvagyunk.
Ki lehet elégülni más módon is... szokott működni másfajta módszer. Jobban, mint a korábbi közösülési kísérletek előző kapcsolataimban.
1!
Nem unalmasak a válaszok?
2!
A harmadik válaszlehetőség miatt?
Én sem vagyok már fiatal korosztály, ezt elfelejtettem leírni.
3-as válaszoló voltam.
Leírom én mit látok, nekem extrém vastag és sokszor ego miatt írtam nekem mekkora menőnek éreztem , hogy ajnározzák. Bocsánatot kérek emiatt.
De amúgy a nagy büdös valóság , hogy nem ezen múlik.
Az ember egy teljes egész nem egy farok vagy fül vagy orr vagy nyak, a nő pedig az egészt szereti nem a részt.
Senki nem értékesebb a másiknál
Ez nagyon aranyos "beszólás" volt 7-es válaszoló!
Feldobtad a napomat! :D
3-as és 5-ös voltam.
4. Hiába irod ezt , meg a 3. is, a kérdező erre képtelen.
De gondolkozni se tud az ilyen.
9!
Mire képtelen a kérdező? Miért nem tud gondolkodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!