Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzként mutathatok olyat az ágyban hogy ki sem derül és még élvezetes is lesz?
Figyelt kérdés
Én figyelnék a másikra, megbeszélnénk hogy ki mit szeret. Ha egy másik szűzzel történik és együtt veszítjük el az extra, bár nem szempont.2023. febr. 20. 23:53
2/9 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok.
2023. febr. 21. 00:57
3/9 anonim válasza:
Nehezen hiszem! A szűz pasik nagyon nagy többsége gyorstüzelő az első alkalommal!
4/9 A kérdező kommentje:
Remek, menjek el előtte prostizni?
2023. febr. 21. 01:14
6/9 Hans Pötterman válasza:
Verd ki előtte h ne durranj el túl hamar, illetve legyen női anatómiai ismereteid.
7/9 anonim válasza:
Ha elmész előtte prostizni, akkor már nem leszel szűz. 🤔
8/9 anonim válasza:
Nem kell prosti se hoki, az úgy a jó ahogy van.
Előtte beszélgess a csajjal hogy ilyen is várható és hidd el te leszel neki a jó, a tökéletetes.
Ott akkor nem sokára lehet a második menet, na az már tovább fog tartani.
9/9 anonim válasza:
Igen, nekem se hitte el az akkor partnerem, hogy először nyalok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!