Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, tudnátok élvezetesebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tudnátok élvezetesebb örömöket tanítani nekem?

Figyelt kérdés
Az előbb olvastam egy kérdést, ahol a nő 30 évesen szeretné megtanulni a hüvelyi orgazmust. A csiklós már megy neki… Az futott ágy az agyamon, hogy a kettő közti jelentős különbséget, férfi oldalra átültetve hogyan lehetne elérni? A maszturbálásból következő élvezet, már kiválóan megy. Rám az jellemző, hogy a makk területét ingerlem. Ezt betudhatjuk a női csikló izgatásával elért orgazmusnak. A pénisz testre nem gyakorlok különösebb figyelmet. Nem marokkal rámarkolva izgatom magam. Nektek milyen tapasztalataitok vannak még a férfiakkal kapcsolatban? Hogyan szoktatok örömöt okozni nekik? Elsősorban most olyan válaszok után kutatok, mint ami a női anatómiában az elérhető különböző orgazmusok megléte. De lehet más válasz is ha valamilyen módon hozzá tudod kapcsolni a kérdésemhez. Köszönöm mindenkinek a válaszát. 30/F
2023. máj. 12. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Az orgazmus nem anatómiai kérdés és a szomorú helyzet hogy a nők nem akarnak téged hokizásra tanítani 😂 Amúgy nem írtad el az évszámot s 30f helyett 13f? 😂
2023. máj. 12. 23:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Van nő, aki privátban tanított, vette a fáradtságot. Innen is köszönöm neki a válaszait.
2023. máj. 12. 23:17
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Első pasim is a makkot szerette izgatni. Mostani meg végig hosszan. De nem ettől lesz más orgazmusod

Neked ahhoz a prosztatát kell megtalálnod. A végbélben tudod izgatni és vannak akik így többször is elélveznek egymás után.

Hogy kitudod-e tapasztalni attól függ mennyire vagy toleráns a férfi anállal.

2023. máj. 13. 06:04
 4/7 anonim ***** válasza:
31%

Nekem is írhattok segìtséget.

Köszi.

2023. máj. 13. 08:13
 5/7 anonim ***** válasza:
A női hüvelyinek talán a prosztata felel meg leginkább
2023. máj. 14. 10:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem az a g pont izgatásos spriccelős.
2023. máj. 14. 13:05
 7/7 anonim ***** válasza:
A g pont a csikló része
2023. máj. 14. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!