Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, a mellszex mennyire gyakori nálatok ? Hogyan szokta a párod a farkát a melleidhez, vagy a melleid közé tenni ? Élvezetes ?
Figyelt kérdés
2023. márc. 13. 17:05
3/8 anonim válasza:
Mennyi “csaj” válaszolt eddig :D
4/8 anonim válasza:
Nem túl gyakori, de néha van.
Fekszem és felémtérdel, vagy térdelek és odateszi, vagy ő fekszik, és én rakom közé. Rengeteg féle képpen lehet, nálunk ezek szoktak előfordulni.
Élvezetes, azért mert tudom hogy szereti.
5/8 anonim válasza:
Igen volt már ilyen, amikor éppen megvolt nekem de a vágy a szexre bennünk volt. Igazából jó volt, csak rajtam maradt a póló, csak fel volt tűrve és hát ja, takaríthattam.. De véleményem szerint messze nem volt olyan jó mint a klasszikus szex.
6/8 anonim válasza:
Semennyire. 70A-s cicijeimmel ugyebár...
7/8 anonim válasza:
Szoktuk csinálni a szex részeként. 75E mérettel elég jól megoldható. Ez is egy lehetőség a többi póz között.
Akár fekve, vagy ülve is lehet.
8/8 anonim válasza:
Eleinte paskolja a farkaval a melleim, aztan kozzejuk teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!