Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis mellel is élvezhető a mellszex a férfiaknak?
Figyelt kérdés
2023. jan. 17. 21:30
1/16 anonim válasza:
Azzal inkább az orál. Engem nagyon izgat a kis mell, de a mell szexhez kevés, nem is várom el. Más téren viszont ki lehet élvezni.
3/16 A kérdező kommentje:
Kicsi pl 80b /c a méret
2023. jan. 17. 21:55
4/16 anonim válasza:
Ha közéjük fér akkor semmi baj vele! f.
6/16 anonim válasza:
A kicsi a 65-70/A,AA
Akinek ilyem van, írhat😃😃😃 imádnám😃
7/16 anonim válasza:
Nekem 90B volt, a férjemmel allandóan volt bögyszex ahogy ő hivta. Kis orállal megspekelve. 2 szülés után a mellem 110D lett ezzel aztán csatog a farka a mellekm között, ő imadja
8/16 Krskrskrs válasza:
Nekem is volt reszem segitett kezevel osszeszoritani es tok jo volt 22f
9/16 anonim válasza:
Mi annak idején a 75B-s melleimmel csináltuk. Kicsit rá kellett segíteni. Bár tény és való, hogy egy nagyobbal izgibb lehet gondolom.
10/16 anonim válasza:
Ha közé tudod rakni meg lehet csinálni, de ettől még a mellszex D-s, E-s mérettől kezdődik, a többi inkább csak odadörgölőzés, odaszorítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!