Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg létezhet, hogy ekkora...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezhet, hogy ekkora korkülönbséggel élvezetes tud lenni a szex?

Figyelt kérdés

Van egy régi jó barátnőm, aki 28 éves. Komoly kapcsolatai voltak hasonló korú pasikkal de fél éve összemelegedett egy 50 éves férfival. Barátságnak kezdődött de kialakult valami több. Nincs jogom elítélni őket mert mindketten szinglik voltak és azt látom a barátnőmön, hogy azóta boldog, szinte ragyog. Fontos, hogy semmi pénzelésről nincs szó, jó fizetése van a barátnőmnek, önálló.

Megkérdeztem tőle, hogy de a szex is jó vele, nem furcsa, hogy ennyivel idősebb? Azt mondta, hogy eleve vonzódott hozzá ami csak fokozódott ahogy kialakult a kötődésük, másrészt senkivel sem volt még ilyen jó.

Elhiszem neki, de ez akkor is olyan furcsa nekem. Nektek is van ilyen tapasztalatotok? Akár női, akár férfi szemszögből.

2023. jún. 1. 23:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%
Azért 50 éves ember még nem öreg 😅
2023. jún. 1. 23:01
 2/23 anonim ***** válasza:
83%

46 évesen volt egy akkor 23 éves lánnyal szexkapcsolatom. 2 évig tartott. Nekem sem előtte sem utána nem volt senkivel olyan jó a szex mint vele. És talán neki sem lehetett annyira rossz, ha 2 évig találkozgatott velem. Sajnos azóta tùlsàgosan vonzanak a jóval fiatalabb lányok, nők. 😟

50Ffi

2023. jún. 1. 23:26
 3/23 anonim ***** válasza:
23%
Már kérdezted, ott Zsófi a lány neve. Nem igaz?
2023. jún. 1. 23:29
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Én tudtam is ilyen kapcsolatokról , ahol legalább 20 -30 év volt a különbség s minden esetben a nő volt fiatalabb .
2023. jún. 1. 23:49
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
egmagyaráznád, hogy szerinted miért NE?? lehetne?
2023. jún. 2. 00:30
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Inkább az a kérdés, hogy ugyan miért akadályozna két embert a korkülönbség hogy jól szorakozzanak együtt ? Csak az lényeg hogy vonzódjanak egymáshoz, érdekesnek találják egymást.

Ha jövőben az emberek 300 évig fognak élni, akkor simán lehet hogy akár 200-220 év korlünbséggel is összejennek majd.

2023. jún. 2. 01:37
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
ENgem valahogy inkább az idősebb női korosztály vonzott mindig is. Persze a valóságban a magam korosztályából jött össze akikkel komolyabban is jártam. Egyszer igaz sikerült egy 8 évvel idősebbel egy alkalmi, szuper volt. Most így 40+-an is érdekelnek az 50-es nők, csak sajnos már kevés a jól tartott. Azok meg többnyire foglaltak és vagy fiatalabbakkal kezdenek ki.
2023. jún. 2. 01:58
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Tud érdekes szituációkat hozni a nagy korkülönbség.

Azért mint írták is, 50 évesen még nem öreg az ember, legyen az férfi, vagy nő. Természetesen aki el hagyja magát, romboló életmódja van, az már simán lehet 35-40 évesen is "öreg".

Saját tapasztalatom (lehet megkövezni, nem érdekel), hogy a fiatal nők (azért nem lányok, mert koruktól függetlenül már nőként gondolkodnak),kíváncsiak, vágynak az új, ismeretlen dolgokra. Gondolataikban az él, hogy idősebb az tapasztaltabb. És igen, előfordul. Nem állítom ,hogy minden idősebb (nem öreg) maga a két lábon járó Kama Sutra, de vannak jónéhányan akik nem csupán saját örömszerzésük céljából űzik a szex nevű sportot. Ha egy ilyen pasast ki fog egy fiatalabb/jóval fiatalabb, onnantól kezdve, neki egészen mást fog jelenteni a szex.

Lakhelyemből adódóan nyaranta sok, sőt rengeteg fiatal lánnyal, nővel áll módomban találkozni. Így volt alkalmam megismerni 1-2 ilyen lányt/nőt. Néhányukkal ismerkedésen túl is történt ez-az. Azt kell mondjam sajnos, vagy szerencsére, akadt olyan aki itt tartózkodása alatt elég gyakran találkoztunk, és "randik" után beszélgettünk a témáról.

Elmondása szerint, Ő élvezi a szexet a korosztályából való pasikkal is, de a jelentős korkülönbség, egy egészen más perspektívát nyitott meg számára a szexualitás terén. Más, jobb kielégülést biztosít számára.

2023. jún. 2. 05:11
 9/23 anonim ***** válasza:
92%

Bő 2 évig voltam kapcsolatban egy 26 évvel idősebb pasival. Előtte csak a saját korosztályommal. Szex szempontjából is verte az összes fiatalt... de nem csak a szex miatt volt jobb.

Szóval igen, nagyon is lehetséges.

2023. jún. 2. 07:22
 10/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

"Elmondása szerint, Ő élvezi a szexet a korosztályából való pasikkal is, de a jelentős korkülönbség, egy egészen más perspektívát nyitott meg számára a szexualitás terén. Más, jobb kielégülést biztosít számára."

Szinte ugyanezt mondta a barátnőm is, illetve amit 9-es írt, hogy nem csak amiatt jobb vele. Egy évig szingli volt mielőtt alakulni kezdtek a dolgok náluk. Nehezen bízik meg másokban a barátnőm de ez a férfi nem is a szavaival, hanem a tetteivel elérte, hogy közelebb engedje. Ezt szokta még kiemelni, hogy tud benne bízni, érezteti vele, hogy megbecsüli és ezt kicsit hiányolta az előző kapcsolataiból.

Visszatérve a kérdéseitekre, nem hihetetlen ez számomra csak nem ez a megszokott, átlagos. :D Én meg csak elmerengtem ezen, ezért a kérdés.

2023. jún. 2. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!