Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szakításkor ezt a témát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakításkor ezt a témát hanyagoljuk?

Figyelt kérdés
Szétmenőben vagyunk a barátommal, ő egyáltalán nem érti miért, de intim méretek terén nagyon nem passzoltunk össze. Erről ilyenkor nyíltan beszélni az egy ilyen tabu dolog és inkább jöjjön a kegyes hazugság, vagy jobb ezt őszintén megmondani?

2023. máj. 31. 10:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem itt csak a kispöcsű lúzerek mondják, hogy hazudj.

Hagyjuk már ezt a megaláztatást, ha valami hazugság miatt dobnak titeket az jobb?

Ócska kifogás, nincs mindenkinek nagy farka, mégis sokan vannak kapcsolatban. Nem a méret a fontos, hanem a kompatibilitás.

Persze ezt a pöcsméregetős hülyegyerekek sosem fogják megérteni.

2023. máj. 31. 14:08
 12/21 anonim ***** válasza:
39%
Probáld meg "kibeszélni" magad, hogy nem érzed hogy ez az igazi, és magad se tudod mi, de valami még hiányzik neked. Hogy tiszeteled ot és jo pasi, de valahogy nem vagy még teljes. Aztán ha annyira nem fogadja el azt a kegyes hazugságot, annyit mondhatsz neki, hogy valahogy a sexet úgy érzed, nem teljesen kielégito. De semmiképp se usd fején a szeget, hogy kicsi a farka. Ha tényleg jo volt hozzád, ennyi kegyességet megérdemel. Tényleg kár a béka segge alá kuldeni az onbizalmát.
2023. máj. 31. 14:38
 13/21 anonim ***** válasza:
76%
A férfiak nagyon érzékenyek a farkukra, több olyan partnerem is volt, akikben az előző párjuk súlyos komplexusokat ültetett el (szerintem alaptalanul egyébként, mert nekem nem volt probléma az, ami az előzőnek igen) és nehezen tudták elfogadni magukat. Szóval én is inkább a kegyes hazugságot javaslom.
2023. máj. 31. 15:13
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
ennyi hazudós embert... nem is való nektek kapcsolat.
2023. máj. 31. 15:20
 15/21 anonim ***** válasza:
66%

14: Itt szakításról van szó, nem a kapcsolat folytatásáról. Ha épp elenged valakit, akkor miért kellene neki kárt okozni azzal, hogy komplexusokat kelt benne?

A páromhoz mindig őszinte vagyok, a szex terén is, de benne nincs olyan dolog, amit ne tudnék elfogadni.

2023. máj. 31. 15:27
 16/21 anonim ***** válasza:
58%

Nem értek egyet azokkal, akik szerint ilyen helyzetben hazudni kell, hogy megkíméled egy komplexus kialakulásától.

Amikor nem tudod, miért szakítottak veled, sok különböző lehetőségen elmorfordírozol. Az ember tudja magáról, hogy nincs valami nagy szerszáma és nyilván eszébe fog jutni ez a lehetőség is. És még emellett egy csomó más vélt hiányosságán is kattogni fog.

Másrészt lehet, hogy a következő nővel is így fog járni, meg az azutánival is, és örökké csak vakarhatja a fejét, hogy mi nem stimmel.

Végső soron ott fog tartani a csávó, hogy nemcsak a mérete miatt szorong, hanem egy csomó minden más miatt is.

Akkor már jobb tudni az igazságot. Kellemetlen, de legalább tudja az ember, hogy mivel számoljon és mivel kell megpróbálnia kezdenie valamit.

2023. máj. 31. 16:32
 17/21 anonim ***** válasza:
67%

Hazudozni tényleg felesleges.

Megkell mondani egyértelműen:

"Kicsi a pöcsöd komám,s nem élvezi az én nagy nunám. Ezért ne hari, de úgy döntöttem, hogy lépek még most, viszonylag korán."

Nem kell köríteni, megkell mondani.

2023. jún. 1. 09:53
 18/21 anonim ***** válasza:
"Nem számít a méret"
2023. jún. 1. 11:09
 19/21 anonim ***** válasza:
63%

18.

Álltalában nem, de mindíg vannak kivételek.

Mint ahogyan vannak nagyon nagy péniszű, átlag feletti férfiak, így vannak nagyon tág hüvelyű nők.

Ott bizony számít, ezzel nincs mit tenni

Az esetek 80%-ban, ami alapeset, ott tényleg nem számít.

2023. jún. 1. 14:00
 20/21 anonim ***** válasza:
16: A minden máson kattogás akkor van, ha nem kap indokot. Ha kap egy elfogadhatót, akkor nem kattog.
2023. jún. 1. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!