Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakításkor törlitek az exetek szexképeit, videóit amiket tároltok róla?
Figyelt kérdés
Ha nem, miért nem? Kort és nemet is írjatok!2017. febr. 2. 19:20
2/11 anonim válasza:
Nem. Soha nem lehet tudni, hogy mikor lesz rá szükség. Sajnos az exnejem igen sok aljas dolgot elkövetett ellenem és folyamatosan keveri a sz.rt azóta is. Ha túllép egy bizonyos határt, jól jöhet még.
3/11 A kérdező kommentje:
Azt tudod, hogyha megzsarolod vagy feltöltöd az anyagot az internetre, akkor bűncselekményt követsz el? Ha feljelent, akkor megütheted a bokád.
2017. febr. 2. 19:40
4/11 anonim válasza:
nekem voltak képeim és videóm is az exemről töröltem őket a szakítás után, továbbá arra odafigyelek, hogy azt a vinyót ssd-t ami a gépemben van, továbbá a telefonomat nem fogom eladni soha, ha kiszolgálták magukat, akkor megsemmisítem, mert nem kockáztatom, hogy valaki visszaállítsa róluk az adatokat, mert ebből elég nagy baj lehet...
23F
5/11 anonim válasza:
Persze. Annal unalmasabb video nem letezett xD
22L
6/11 anonim válasza:
#3 Ha elég körültekintően teszi, akkor nem sokra megy a feljelentéssel.
Személy szerint nem törlöm, de ez a zsarolás meg feltöltögetés nem az én játékom. Lekódolom és elrakom.
Miértre nehéz mit mondani... talán a gyűjtő énem... nem tudom. :)
22/F
7/11 anonim válasza:
Nem, még kb. fél évig megtartottam őket, néha nézegettem a haverral. 20/f
9/11 anonim válasza:
Törölni az emlékeket? DEHOGYIS!
Mind megvan. Vagyis majdnem mert volt ami elveszett vinyó hiba miatt. :(
10/11 anonim válasza:
Nem, mert azok is az emlékeimet képezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!