Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás. Elmondanátok szakításkor?
Testvérem megcsalta a barátnőjét... Borzaszt nagyot csalódtam benne de nem is ez a lényeg. Az ő részéről kihűlt a kapcsolat, tisztán látja, hogy nem ezt a lányt fogja feleségül venni, a lányt viszont továbbra is a rózsaszín köd lengi körbe, nem észlel semmit a dologból (ez tesóm összes eddigi barátnőjére jellemző volt, nem tudjuk miért). Szakítani akar ezzel a lánnyal de nem tudja hogyan tálalja neki és kikérte a véleményünket.
Én azt tanácsoltam neki, hogy őszintén mondja el, hogy bár jól érzi magát a társaságában, úgy érzi a szerelmük inkább kötődéssé alakult át, s már nincs meg az a tűz aminek egy kapcsolat első pár évében meg kellene lennie. Nem érzi azt hogy ő lesz a jövőbeni partnere. Ennyi.
Szerintem nem kellene a megcsalást belevennie a beszámolóba a lány érdekében. Vagyis én magamból kiindulva, ha egy pasi akiben a végletekig megbízok megcsalna, nehezen tudom elképzelni hogy bárkiben is meg tudjak bízni utána. És egy férfi hülyesége miatt nem kéne az összes többiről rosszat gondolnom. Természetesen ha együtt akarna maradni a lánnyal akkor azt mondanám vallja be hogy megcsalta, hogy ennek tükrében a lány tudjon dönteni arról hogy folytatni akarja-e a kapcsolatot vagy sem, de ha amúgy is szakítani akar nem érzem azt hogy ezt plusszban is el kéne árulni.
Szerintetek?
Szerintem jól látod a helyzetet.
Szakítani mindig nagyon rossz, függetlenül attól, hogy melyik oldalon is állsz. Persze csak, ha az érzelmi intelligenciád nem egy egy egysejtű szintjén áll :) Én sem gondolnám, hogy a megcsalást el kéne mondania. Mivel úgyis szakítana, ez nem változtat a tényeken.
Így van. Elég rossz a szakítás anélkül is... ne mondja el a lánynak, épp elég fájdalom lesz neki a vége.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!