Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakításkor ezt a témát hanyagoljuk?
Figyelt kérdés
Szétmenőben vagyunk a barátommal, ő egyáltalán nem érti miért, de intim méretek terén nagyon nem passzoltunk össze. Erről ilyenkor nyíltan beszélni az egy ilyen tabu dolog és inkább jöjjön a kegyes hazugság, vagy jobb ezt őszintén megmondani?2023. máj. 31. 10:27
A kérdező szavazást indított:
Jobb megbeszélni
Inkább kegyes hazugság
41 szavazat
1/21 anonim válasza:
Szerintem rád nézve ez majdhogynem kínosabb. Inkább hazudj.
2/21 anonim válasza:
Ha túl nagy neki, akkor megmondhatod, hogy számodra kellemetlenül nagy. Ha kicsi a szerszám, akkor egy kegyes hazugság is belefér.
3/21 anonim válasza:
Nem hiszek a kegyes hazugságban, viszont ez kényes téma. Szerintem ha úgy fogalmazol, hogy szexuálisan úgy érzed, hogy nem passzoltok, az bőven elég. Szerintem a bizonytalanság a legrosszabb.
4/21 anonim válasza:
Teljesen értelmetlen. Egy szakításnak nem a "hibák" felhánytorgatásáról kellene szólnia. Nincs értelme a másikba búcsúzásként belevágnod a kést, sértegetned a ffi-úi mivoltát. Neked hogy esne ha a pasid a valagad méretét, vagy a cicid kezdené el fikázni búcsúként?
5/21 anonim válasza:
Szerintem meg mondd el. Ha egyébként jó volt a kapcsolatotok, volt érzelmi kötődés, netán szerelem, megérdemli, hogy légy vele őszinte. Szerintem a hazugságnak nincs helye, olyan meg, hogy kegyes hazugság, nem létezik.
Jár neki, hogy tudja, mi az oka a szakításnak, korrektebb, mint kamuzni valamit, ami nem is igaz.
Mellesleg, nem értem azokat, akik szerint a kis méret miatti szakítás esetén hazudni kell. Attól, hogy neked ő esetleg kicsi, simán lehet, hogy másnak meg pont jó. Ha meg túl nagy, akkor is sokkal tisztességesebb az igazság.
6/21 anonim válasza:
4essel értek egyet. 5ösnek pedig fogalma nincs semmiről.
7/21 A kérdező kommentje:
Köszi, én is kerülném ezt a témát és a kegyes hazugság felé hajlok mert szerintem egyáltalán nem jó erről dumálni...
2023. máj. 31. 11:35
8/21 anonim válasza:
az ilyenek mindig mindenben hazudni fognak.
9/21 anonim válasza:
Azt se értem, miért jöttetek össze.
10/21 anonim válasza:
Ne mondd el! Ez kényes dolog, a barátodban csak kialakítasz egy komplexust, holott biztos fog találni olyan nőt, akinek majd megfelel. "Úgy érzem nem vagyok szerelmes, továbblépek. Köszi az eddigieket, viszlát, légy boldog!" Puszi, jobbra el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!