Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakításkor abbahagyjátok a fogamzásgátló szedését? Nem veszélyes minden kapcsolatkor újrakezdeni? (Én fél éve szedem)
Nem hagytam abba, 8éve szedem folyamatosan. Az orvost én megkérdeztem, azt mondta bármikor jöhet új kapcsolat, másodlagos védelmi vonalnak nagyon jó a gumi mellé, plusz a jótékony mellékhatások hogy tolható a menzesz, kiszámítható stb nem hátrány, ráadásul a mai gyógyszereknél a szünetek többet ártanak mint használnak, mert megszokni újra stb több szenvedés mint azt szedni ami bevált.
Új kapcsolatban gumi volt mellé amúgy, de ott a tabi védelme ha pl szakadna. Aztán ha olyan volt a kapcsolat, elment szűrésre a másik fél is, nem csak én, akkor oké volt.
Szedheted is, abba is hagyhatod. Abbahagyás után 1-2 cikluson belül vissza kellene állnia a rendnek. Ha jön új kapcsolat, akkor újra lehet kezdeni és kész. Az elején, amíg mondjuk a következő vérzést várod, addig ki lehet bírni gumival is.
De igazából tényleg szedhetők több éven keresztül is, ha neked az kényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!