Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik óvszer a legjobb?
Figyelt kérdés
Ami megbízható (nem szakad ki) és nem is olyan drága? Persze inkább kifizeti az ember mert azért ez nem úgy megy meg fontos a védekezés, de mégis melyik márka a legjobb am "strapabíró" ?2017. febr. 6. 22:35
1/8 anonim válasza:
Mindenkinek más jön be,általánosságban nem lehet megmondani,hogy melyik a jó.Én Lifestylest,meg Durexet használtam,sose volt velük gond.Márkán belül többfélét is próbáltam.De hallottam nem egy embertől,hogy nagyon szereti a Rákót,nem tudom,hogy az még létezik-e egyáltalán.De Durexről is hallottam már rosszat is.Neked kell kikisérletezni,hogy melyik áll hozzád a legközelebb.Nem muszáj a legdrágábbal kezdeni.
2/8 anonim válasza:
Masculan Pur. (Tíz éve)
Többire allergiás vagyok.....
3/8 anonim válasza:
Ami neked bejön :-P
Volt 15 éven keresztül LifeStyle, tök jó volt, de utána évekig a Lidl-s 12 darabost ízesítettet használtam, ugyan úgy bejött.
4/8 anonim válasza:
durex, masculan, lifestyle, ezeket használtam, sose szakadt ki egyik se... (lehet csak azért mert átlagos farkam van, és mindig nedves punciba dugtam?... nagy mérettel száraz segglyukba biztos nagyobb a terhelés...)
5/8 anonim válasza:
Nekem is a Rako jött be nagyon, de újabban kezd eltűnni a boltokból. Remélem, hogy nem szűnik meg, mert az összes többiben nehezebben megyek el.
7/8 anonim válasza:
Mi a barátommal Lifestyle Skynt használunk, semmi gond nincs vele.
8/8 anonim válasza:
Ára 3 db-ra vonatkozón 900 Ft körül van. Előző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!