Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy férfi nem tart szépnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem tart szépnek egy nőt, akkor hogy tudja megd..gni rendszeresen?

Figyelt kérdés

Bocs a nyers megfogalmazásért, de egyre több pasinál látom/hallom ezt, akinek nincs senkije, de "együtt van" egy ilyesmi nővel, aki csúnya, akár még igénytelen is de "üríteni kell" valakibe.

Eleve nem értem, ha valaki nem jön be, akkoe hogy áll fel rá?

2023. máj. 24. 12:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
37%
Vagy, hogy ne kisgyerek-dugás témát hozzam elő, például a börtönökben a köcsögölés sem azért történik, mert a bentiek homoszexuálisak lennének, egyszerűen eszköznek használják a másikat.
2023. máj. 24. 12:44
 12/24 anonim ***** válasza:
50%

Ember függő

Én pl SAJNOS abba a 0,1 százalékba tartozom aki csak a nagyon vonzó nagyon tökéletes kulsohoz tud vonzódni és szó szerint belepusztulnék ha egy nem adonisz külsejű férfi(aki melle meg nem is egy önszopó nárci) hozzam érne….

Ránézek egy férfire és érzem hogy le akarom e teperni vagy sem és ha nem akkor undorodom tőle

Nekem már az is trauma hogy életem során mennyi férfi jött oda hozzam akihez nem vonzódtam….

Na engem nem fogsz látni olyannak aki ért nem elek halok mert annál undorítóbb dolgot nem tudnék elképzelni

Előbb mennek el egy szennyvíztisztítóba dolgozni minthogy egy pl kedves ferihez hozza érjek

Nekem már az is nehéz ha bemutatnak valakinek és ő mondjuk puszival köszön de megtanultam hogy ez a társadalom része

2023. máj. 24. 12:44
 13/24 anonim ***** válasza:
Van hogy még azt sem tudja akit nagyon akar.
2023. máj. 24. 12:51
 14/24 anonim ***** válasza:
56%
Hát én bevallom nagyon nem szép amit tettem, de hát ez van. Covid idoszak alatt volt csajom, aki testileg igazábol nem jott be annyira. Erosebb volt, és én inkább a vekonyabb csajokra vagyok beállitva. Másfél évig tartott, és rendszeresen sexeltunk. Sot, igazábol a sex az oltári volt vele, de csak úgy hogy kozben másra gondoltam a fejemben.
2023. máj. 24. 13:24
 15/24 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező. Ahogy az alkohol is, úgy a kiéhezettség is megszépíti a nőket. Meg az is, ahogy fogy róluk a ruha. Van az a lelkiállapot, amikor már régen dugtál, ott a lehetőség, és feltárul előtted a kövér 40-es nő puncija. Lehet, hogy az után, hogy teleélvezted, nem érted mit is keresel te ott, de közben, és főleg előtte, nem ez fog érdekelni, hanem az, hogy minél előbb benne légy.
2023. máj. 24. 13:52
 16/24 anonim ***** válasza:
84%
15 dehát nem sokkal jobb nem szexelni mint valakivel akihez nem vonzodsz???? Soha nem fogom megérteni
2023. máj. 24. 14:10
 17/24 anonim ***** válasza:

Azért nem értik a nők mert nincs kukijuk.

Egy idő után elkezd önnálőan cselekedni.

A leglehetetlenebb szituációban is kőkemény lesz és nem bírod hova rakni.

Ilyenkor Elfog az érzés, hogy valahova be kell nyomni és már kB mindegy csak ne robbanjon szét a tököm.

Kb így esett meg velem is, hogy olyan nővel szexeltem aki amúgy nemhogy vonzott de még taszító is volt.

Miután kiürültem nem is akartam a közelében lenni még a szaga sem tetszett.

Nem is lett a feleségem...

2023. máj. 24. 15:06
 18/24 anonim ***** válasza:
Ilyen helyzetekre ott van a kezetek
2023. máj. 24. 15:09
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem jut neki jobb, így marad a ronda.
2023. máj. 24. 15:55
 20/24 anonim ***** válasza:
A markát talán vonzónak találja? Nem. De üríteni kell.
2023. máj. 24. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!