Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy férfi nem tart szépnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem tart szépnek egy nőt, akkor hogy tudja megd..gni rendszeresen?

Figyelt kérdés

Bocs a nyers megfogalmazásért, de egyre több pasinál látom/hallom ezt, akinek nincs senkije, de "együtt van" egy ilyesmi nővel, aki csúnya, akár még igénytelen is de "üríteni kell" valakibe.

Eleve nem értem, ha valaki nem jön be, akkoe hogy áll fel rá?

2023. máj. 24. 12:19
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
36%

Pont azért mert dugni akarnak

Az meg mindig könnyebb mint nőként hagyni hogy vmi gusztustalan állat megdugjon pedig a nők 95 százaléka képes rà

2023. máj. 24. 12:21
 2/24 A kérdező kommentje:

De hogy áll fel egy ronda nőre? :D

Én tuti nem nyúlnék egy ronda, igénytelen faszihoz, akármennyi ideje nem szexeltem volna.

2023. máj. 24. 12:23
 3/24 anonim ***** válasza:
52%
Tudod, az még mindig jobb mint mindig a saját markába üriteni.
2023. máj. 24. 12:24
 4/24 A kérdező kommentje:
Hát nem fogom ezt sose megérteni szerintem.😅
2023. máj. 24. 12:25
 5/24 anonim ***** válasza:
45%
Nyugi, kérdező. Van, akinek meg te vagy a ronda.
2023. máj. 24. 12:27
 6/24 A kérdező kommentje:
Minek a sértődés? Arra értem, amikor maga a férfi mondja egy nőre hogy ronda, de mégis szexel vele.
2023. máj. 24. 12:28
 7/24 anonim ***** válasza:
6%
Van ilyen, szerinted a nem pedofilok miért dugnak gyerekeket? Mert egy szűk kis hús, amit kiélvezhetnek.
2023. máj. 24. 12:30
 8/24 anonim ***** válasza:
90%
Nő vagyok. Volt olyan helyzet, hogy szexeltem olyan pasival, aki egyáltalán nem jött be külsőre, se alkatra, se arcra, de jófej volt, és tudtam hogy tetszem neki. Először mondtam is magamban, amikor elkezdtük, hogy normális vagyok, mit csinálok? De aztán érték a testem az ingerek, jólesett, és onnantól nem érdekelt hogy néz ki. Szóval valahogy így működik ez talán másnál is.
2023. máj. 24. 12:36
 9/24 anonim ***** válasza:
53%
Van egy igaz ősi népi bölcsesség, miszerint moslékos vödörrel is lehet tüzet oltani.
2023. máj. 24. 12:37
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Mert azért szexuálisan izgató és a totál ideál között elég nagy a különbség. Lehet, hogy mondjuk arcra nem jön be a nő, de a teste nagyon izgat. Vagy mondjuk van egy kis hasa ami annyira nem jön be, de mellette olyan feneke vagy melle van, hogy arra van ráizgulva az ember. Ilyen helyzetben arra fókuszálsz ami tetszik, arra a fél-egy órára az úgy jó is, aztán úgy is annyi volt. Arról nem is beszélve, hogy a vizuális ingeren kívül a szex közben kismillió más érzékelés is van, és ha azokban passzentos minden, akkor sokat javít a dolgokon.

Hosszú távra nyilván már nem elég 1 vagy 1-2 tetsző pont a másikon, ott külsőre is ideálhoz közelebbi felé nézelődik az ember, és még egyéb tulajdonságoknak is kell passzolnia, de az egy más téma. 33/F

2023. máj. 24. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!