Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cuckoldot rendszeresen megélő pároknál van olyan , hogy a férj sosem keféli meg saját feleségét , csak is kizárólag ki veri magának a farkát ara , ahogyan más férfi keféli meg ő előtte a feleségét ?
Azért kérdezem , mert halottam minden félét és nem tudom , mi lehet valós és mi nem az .
Olyant is halottam már , hogy pl: a férj a felesége punciját sohasem keféli meg , azt kizárólag az általuk kiszemelt 3 . férfinak tartják fent .
Az ilyesmik tényleg valósan megélt dolgok lehetnek , vagy csupán a fantázia szüleménye ?
7 / És ez a feleség akihez jártál ő egy jó s szép arányos testű nő volt , vagy hogyan képzelhetem el ?
Valamint a férj a feleségével , sosem kefélt ?
Jó csaj volt, bár mellben egy fokkal kissebb mint amit kedvelek. Cserébe tökéletes formás segge volt és finom szűk puncija.
Ők is dugtak, de nem tudta kielégíteni a nőt soha. Úgy mesélték, hogy ideig elvoltak, aztán a csaj lépni akart. A férj javasolta, hogy szexeljen másokkal is. Állandó partnereket tartott, megfelelő mérettel, megfelelő állóképességgel, minden napra más. Kb egy évig jártam hozzájuk hetente-kéthetente, kimerítő volt de sajna azóta sem szopott úgy senki...
9/ Nagyon érdekes , vagy inkább izgalmas lehetett számodra .
Ahogyan írsz róla , nekem az jön le , hogy ez a szerep a férj részére , valahol megalázó volt .
Bár nem tudom , hogy mennyire szerették egymást , vagy mennyire tudták szeretni egymást ezek után .
Nehéz elképzelni , hogy egy nő ezek után is , ugyanúgy tekint a férjére , mint annak idején , amikor még nem vetődött fel az efféle dolog , mint kényszer megoldás .
Ha jól gondolom , akkor az ilyen férjeket nevezik ( papucsnak ) , vagy nem ?
Igaz mivel kényszer megoldás volt és ha mindketten elfogadták ezt a felállást , akkor érdekes , de ha meg így működött , akkor meg hm , ezek szerint , így is lehet együtt élni .
Azért elég kellemetlen lehetett, hogy a férje egyszer sem volt képes kielégíteni a feleségét .
Mennyi idősek voltak ?
Te nem izgultál , főleg az első alkalomkor ?
Egyáltalán mi történt , amikor először találkoztatok , hogyan jutottatok el magához az aktushoz?
Elnézést a sok kérdésért .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!