Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A cuckoldot rendszeresen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A cuckoldot rendszeresen megélő pároknál van olyan , hogy a férj sosem keféli meg saját feleségét , csak is kizárólag ki veri magának a farkát ara , ahogyan más férfi keféli meg ő előtte a feleségét ?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem , mert halottam minden félét és nem tudom , mi lehet valós és mi nem az .

Olyant is halottam már , hogy pl: a férj a felesége punciját sohasem keféli meg , azt kizárólag az általuk kiszemelt 3 . férfinak tartják fent .

Az ilyesmik tényleg valósan megélt dolgok lehetnek , vagy csupán a fantázia szüleménye ?

#Dobbantó .
2022. dec. 27. 16:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
szerintem ez milliobol 1
2022. dec. 27. 16:08
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
kepzeld minden ember mas es mas, a cuckold nem egy kobe vesett dolog hogy csak ugy lehet csinalni. ahany ember annyi fele keppen elvezi. nemhiszem el hogy ezt el kell magyarazni
2022. dec. 27. 16:11
 3/13 anonim ***** válasza:
63%
Variációk: 1. A férj csak nézi, nem vesz részt az aktusban. 2. A férj is aktívan részt vesz benne. 3. A férj a harmadik féllel, a másik férfivel is közösül (aktív vagy passzív módon).
2022. dec. 27. 16:15
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Van mikor így csináljuk, hogy a párom mással szexel, mást szop le, én csak kinyalom és kiverem, miután lerendezte a 3.félt.
2022. dec. 27. 16:43
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Mindenki máshogy csinálja szerintem. Nálunk pl a baratom van hogy csak nézi de van hogy beszáll. Olyan is van hogy több pasi és ő mondja mit csináljanak...
2022. dec. 27. 16:54
 6/13 A kérdező kommentje:
4-5 / Ez hogyan alakult ki nálatok , mennyi idő után és ki vetette fel kinek hogy mi lenne ha - stb?
2022. dec. 27. 17:35
 7/13 anonim ***** válasza:
65%
Egyetlen ilyen párt ismertem, náluk a férjnek kicsi volt a farka ezért szexelt a nő más pasikkal. A férj mindig nézni akarta ahogy dugom, ami eleinte zavart, később meg már inkább izgatott is...
2022. dec. 27. 18:21
 8/13 A kérdező kommentje:

7 / És ez a feleség akihez jártál ő egy jó s szép arányos testű nő volt , vagy hogyan képzelhetem el ?

Valamint a férj a feleségével , sosem kefélt ?

2022. dec. 27. 20:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Jó csaj volt, bár mellben egy fokkal kissebb mint amit kedvelek. Cserébe tökéletes formás segge volt és finom szűk puncija.

Ők is dugtak, de nem tudta kielégíteni a nőt soha. Úgy mesélték, hogy ideig elvoltak, aztán a csaj lépni akart. A férj javasolta, hogy szexeljen másokkal is. Állandó partnereket tartott, megfelelő mérettel, megfelelő állóképességgel, minden napra más. Kb egy évig jártam hozzájuk hetente-kéthetente, kimerítő volt de sajna azóta sem szopott úgy senki...

2022. dec. 27. 21:12
 10/13 A kérdező kommentje:

9/ Nagyon érdekes , vagy inkább izgalmas lehetett számodra .

Ahogyan írsz róla , nekem az jön le , hogy ez a szerep a férj részére , valahol megalázó volt .

Bár nem tudom , hogy mennyire szerették egymást , vagy mennyire tudták szeretni egymást ezek után .

Nehéz elképzelni , hogy egy nő ezek után is , ugyanúgy tekint a férjére , mint annak idején , amikor még nem vetődött fel az efféle dolog , mint kényszer megoldás .

Ha jól gondolom , akkor az ilyen férjeket nevezik ( papucsnak ) , vagy nem ?

Igaz mivel kényszer megoldás volt és ha mindketten elfogadták ezt a felállást , akkor érdekes , de ha meg így működött , akkor meg hm , ezek szerint , így is lehet együtt élni .

Azért elég kellemetlen lehetett, hogy a férje egyszer sem volt képes kielégíteni a feleségét .

Mennyi idősek voltak ?

Te nem izgultál , főleg az első alkalomkor ?

Egyáltalán mi történt , amikor először találkoztatok , hogyan jutottatok el magához az aktushoz?

Elnézést a sok kérdésért .

2022. dec. 27. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!