Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan szexkapcsolat hetero nő és férfi között, amelyikben rendszeresen a nő dugja a férfit?
Tehát ez az alapvető felállás.
Találkoznak, a nő megdugja a férfit, a férfi maximum szájjal, eszközzel, kézzel elégíti ki a nőt. De akár az is lehet, hogy egyikük sem élvez el, mert mondjuk nem ez a céljuk.
Ha van ilyen, akkor az BDSM? Vajon találhatnak izgató aspektusokat egy ilyen kapcsolatban a felek?
Hát, ilyenről még nem hallottam, pedig már elég sok mindent láttam. Igazából csak abba hogy ő dug meg, abba nem mennék bele. Ha néha lehet fordítva is, akkor talán. Igazából nagyon nő függő a dolog...
29/F
A 4et jelöltem meg,de igazából nálunk van elélvezés. És az asszonyt megrakom.
Nála van egy ilyen fura full kölcsönös nézet: amit vele azt velem. De igazából bejön ugyhogy mehet a menet.
Nincs ilyen. Ugyanis ebben az esetben a pasi nem hetero.
A nőknek meg férfi kell, nem egy (jobb esetben bi, de lehet hogy meleg) pasi.
#7: mondja ezt egy buta segg.
A prosztata izgatásához nem kell megdugni. Plusz a kérdés szerint a pasi kb sehogy se viszonozná. Nézd a kontextust is (ha érted mit jelent) mielőtt hülyeségeket írsz.
A kérdésben szereplő pasi NEM hetero. Az tuti.
Prosztata izgatast sokféleképpen lehet csinálni úgy is ha megdugod 😃
És még mindig hetero ha nővel akarja csinálni
A 3. butaságot ír.
Ettől még bőven heteró az illető.
Eszemve nem jutna pasiva,de csajok már birizgálták a prosztatám és igen akkor bizony kiürül a tár!
Aztán, mégis honnan a fenéből tudja mire vágyik egy nő?
Férfire...aha ezt mesélje el leszbikusnak...
De tudom ő az aki szerint ez választás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!