Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen reális összegért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen reális összegért lehetne rendszeres szexben részem, úgy, hogy én elégítenem ki a nőket és opcionális, hogy viszonozzák-e?

Figyelt kérdés
Ha egy szexmániás nőt találnék, az is jó lenne, de több nővel is megoldható lenne. A lényeg, hogy neki legyen jó. Nem akarok kihasználni senkit.

2021. máj. 26. 20:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
Mennyit szánsz rá?
2021. máj. 26. 20:44
 2/13 anonim ***** válasza:
67%
keress unatkozó öreglányokat, azok fizetnének max érte N
2021. máj. 26. 20:45
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem a kérdező fizetne a nőnek, ha találna olyat aki benne lenne.

2021. máj. 26. 20:47
 4/13 anonim ***** válasza:
85%

A k_rváknak van tarifája.

Ha támogató akarsz lenni, az kb. másfél - kétszer annyi, mint a hivatásos, pont azért, mert nem egy bacitanya,és képes mosolyt erőltetni az arcára.

Reális, nem reális, ennél olcsóbb nincs, csak az ingyenes.

2021. máj. 26. 20:49
 5/13 anonim ***** válasza:
72%
25-30k körüli árakon már kapsz olyan profi prostit óránként amelyik egész ügyesen eljátssza hogy élvezi. Nem számít mennyi zsetont raksz az asztalra, az orgazmus szimpátia alapon működik. Max. ha nagyon megtolod lével, akkor fejben felkészül előtte, kis kóla hogy jobban ellazuljon s esetleg kézzel közben saját magának rádsegítve - na meg fejben tök más pasira gondolva mint te - el tud élvezni talán.
2021. máj. 26. 21:10
 6/13 anonim ***** válasza:
57%

Elmesélek nektek okulásképpen egy történetet, aztán vagy levonod belőle a tanulságot vagy nem. Ismertem egy lányt, tüzes, szenvedélyes, nagyon szabad szexualitású, kicsit perverz, sorozatélvező érzéki vadmacska. Szinte az első pár lökés után már jött is neki az első orgazmus, majd utána a többi.

Szóval, volt neki egy "támogatója". Egy normális, 40-es, jó karban lévő, értelmes ürge, azért fizetett neki mert vele kipróbálhatott olyan dolgokat amit otthon nem kapott meg. Törődött is vele, sokszor szexen kívül is beszéltek, egyfajta baráti viszony is volt köztük szóval nem egy tizenkettő egy tucat pasas volt a szemében.

Az egyik délelőtt találkozott a fickóval. Amikor kérdeztem tőle, oh és milyen volt, élvezted? (pedig tudhattam volna a választ), olyan keserű, szomorú arccal válaszolta "azt élveztem a legjobban amikor felöltöztem és eljöttem" hogy azt hittem az esti tervezett programunktól is elmegy a kedve. Szerencsére gyorsan áthidaltam a társalgásban a dolgot. Ama esti program: swingerben egy bazi nagy többest vágtunk le, számára vadidegen pasikkal, sorban és a szokott sorozatélvező extázisát hozta. Szóval barátom még a legérzékibb nőnek is az egyik üzlet és a "legyünk túl rajta mielőbb" ha pénzért megy a story, az élvezet meg külön dolog.

2021. máj. 26. 21:17
 7/13 anonim ***** válasza:
82%
Ingyen lehet ezt összehozni. Kezdjél ismerkedni.
2021. máj. 26. 21:23
 8/13 anonim ***** válasza:
35%

Egy kiló kenyér és egy kocka teavaj.

Julcsi néni, 76 n

2021. máj. 26. 21:52
 9/13 anonim ***** válasza:
49%

Attól függ, hogy milyen hölgyet keresel, vagy milyen nővel éred be. Lehet rendszeres szexben részed olcsóbb prostikkal is, meg lehet egy olyan szép, igényes, intelligens nővel is, aki csak veled van, nem még napi 10 másikkal aznap és a fogai is megvannak:D

Itt igazából az a kérdés temennyit akarsz erre szánni és akkor ahhoz mérten tudsz válogatni minőségben

N

2021. máj. 26. 22:54
 10/13 anonim ***** válasza:
54%
Miért nem keresel valakit szexkapcsolatra, akinek vannak domina vágyai? Prostinak hiába fizetsz, max eljátsza, milyen jó volt.
2021. máj. 26. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!