Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen reális összegért lehetne rendszeres szexben részem, úgy, hogy én elégítenem ki a nőket és opcionális, hogy viszonozzák-e?
Szerintem a kérdező fizetne a nőnek, ha találna olyat aki benne lenne.
A k_rváknak van tarifája.
Ha támogató akarsz lenni, az kb. másfél - kétszer annyi, mint a hivatásos, pont azért, mert nem egy bacitanya,és képes mosolyt erőltetni az arcára.
Reális, nem reális, ennél olcsóbb nincs, csak az ingyenes.
Elmesélek nektek okulásképpen egy történetet, aztán vagy levonod belőle a tanulságot vagy nem. Ismertem egy lányt, tüzes, szenvedélyes, nagyon szabad szexualitású, kicsit perverz, sorozatélvező érzéki vadmacska. Szinte az első pár lökés után már jött is neki az első orgazmus, majd utána a többi.
Szóval, volt neki egy "támogatója". Egy normális, 40-es, jó karban lévő, értelmes ürge, azért fizetett neki mert vele kipróbálhatott olyan dolgokat amit otthon nem kapott meg. Törődött is vele, sokszor szexen kívül is beszéltek, egyfajta baráti viszony is volt köztük szóval nem egy tizenkettő egy tucat pasas volt a szemében.
Az egyik délelőtt találkozott a fickóval. Amikor kérdeztem tőle, oh és milyen volt, élvezted? (pedig tudhattam volna a választ), olyan keserű, szomorú arccal válaszolta "azt élveztem a legjobban amikor felöltöztem és eljöttem" hogy azt hittem az esti tervezett programunktól is elmegy a kedve. Szerencsére gyorsan áthidaltam a társalgásban a dolgot. Ama esti program: swingerben egy bazi nagy többest vágtunk le, számára vadidegen pasikkal, sorban és a szokott sorozatélvező extázisát hozta. Szóval barátom még a legérzékibb nőnek is az egyik üzlet és a "legyünk túl rajta mielőbb" ha pénzért megy a story, az élvezet meg külön dolog.
Egy kiló kenyér és egy kocka teavaj.
Julcsi néni, 76 n
Attól függ, hogy milyen hölgyet keresel, vagy milyen nővel éred be. Lehet rendszeres szexben részed olcsóbb prostikkal is, meg lehet egy olyan szép, igényes, intelligens nővel is, aki csak veled van, nem még napi 10 másikkal aznap és a fogai is megvannak:D
Itt igazából az a kérdés temennyit akarsz erre szánni és akkor ahhoz mérten tudsz válogatni minőségben
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!