A Fidesz miért nem teszi az iskolanyitást opcionálissá?
Elvileg, április 19-én nyitnak az iskolák, annak ellnére,hogy a jelenleginél alacsonyabb halálesettel,fertőzéssel zárták őket be.
A tanárok és a diákok részére is opcionálissá kell tenni a jelenléti oktatást.Aki nem akar bent lenne az nem lesz bent és maradhat távoktatásban.
A kormány nem erőszakolhatja rá az emberekre,hogy kockáztassák az egészségüket.
Az egyik kollégám is meghalt Covidban, pedig még 50 éves se volt.
Kérdező, z hülyeség.
Az iskola az kötelező és ennyi. Eddig lehetőség volt arra hogy online is lehessen csinálni mert a jelenléti oktatás veszélyesebb volt. Most már nem az.
Ahogyan eddig is lehetőség volt rá, úgy ezután is lesz, hogy aki a kockázati csoportokba tartozik azoknak nem kell menni az iskolába. Ehhez nem kell semmi más, mint hogy a szülő az orvossal ezt megbeszélje.
Ott van a védőoltás lehetősége, élni kell vele és ennyi. Ha annyira félsz a járványtól gondolom már regisztráltál a védőoltásra hónapokkal ezelőtt. Az 50 éveseket már teljesen normálisan oltják, párom hétfőn meg is kapta a maga oltását a háziorvosnál.
2-es, te hol élsz? Krónikus betegek, idősek sem kapták meg mind az oltást. A tanárok meg pár napja. Hol lesz még a védettségük 19-én?
Szerintem igazad van, bár azt nem tudom, hogy a tanároknak hogy lehetne opcionális. 1. óra matek, tantermi óra, 2. óra magyar a tanárnő otthonról oktat. És azok, akik bent vannak az iskolában? Azokkal mi lesz? Gyorsan hazaugranak a szünetben?
Teljesen jogos a kérdés.Aki meg tudja oldani,hogy otthon tartsa a gyermekét,annak ne legyen KÖTELEZŐ bevinnie az iskolába a gyerekét,legyen opcionális.
Jó szívvel valljuk be ilyen magas járványadatoknál, a szíve mélyén senki sem viszi jókedvéből a gyerekeket,csak az anyagi kényszer miatt.
Az orvos barátnőm aki a Heim Pál kórházban dolgozik, a lelkemre kötötte már ezerszer,hogy be ne vigyem a gyerekeket iskolába.Lát egy-két dolgot..meg elejt egy-két infót...
Ő azért már csak jobban tudja/látja orvosnő létére a dolgokat,a "frontvonalból", mint Viktor meg a kopasz,tökfejű Maruzsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!