Konteósok akartok ismerkedni? Írhattok. Kort és nemet fölösleges írni csak opcionális de nem fontos.
Figyelt kérdés
Ha lassan válaszolok akár napok után ne sértődjetek meg mert nem olyan vagyok. Írjatok témát is vagy soroljatok föl konspirációkat amikben hisztek és választanék 1-et. 1 bemutatkozást opcionális írni de nem muszáj. Vallásos vagyok. Fanatikus tudomány hívők és trollok ne írjanak. AntiNWO.2021. máj. 1. 23:23
1/7 anonim válasza:
Milyen nem olyan vagy?
2021. máj. 2. 00:35
2/7 anonim válasza:
Igen, akarok!
Össze kell fognunk!
Hiszem, hogy a történelem teljesen meg van hamisitva a kezdetektöl, és kitörölve részek.
Hiszem, h Bill Gates áll az egész virus mögött és a vakcinába beletett dolgokat.
Pár lény manipulálja a világot, semmi sem véletlen.
Sok elméletben hiszek, most fáradt vagyok leirni..
Te mikben hiszel?
2021. máj. 2. 07:34
3/7 anonim válasza:
Aki "konteósnak" hívja magát, azzal alapból nem állok szóba...
2021. máj. 2. 10:02
4/7 anonim válasza:
Szóval a tudomány kétes és hülyeség, de viszont vallásos a kérdező 😂 ez ám a jó párosítás
2021. máj. 2. 11:31
5/7 anonim válasza:
Konteótagadó vagyok, megfelel?
2021. máj. 2. 12:10
6/7 anonim válasza:
Én az államban hiszek, nem lennénk jó barátok. Igenis a mi érdekünkben van ez a sok vírus balhé! Hál istennek védenek minket, csak bírjuk ki!
2021. máj. 2. 19:02
7/7 A kérdező kommentje:
0 okos van itt rajtam kívül.
2021. máj. 3. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!